Superstaari-saate uus hooaeg algas naeru ja pisaratega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaari otsingud Rotermanni kvartalis, laupäeval 22. augustil 2009
Superstaari otsingud Rotermanni kvartalis, laupäeval 22. augustil 2009 Foto: Karli Saul

Maailmakuulsa

show

kodumaine versioon «Eesti otsib superstaari» alustas pühapäeval TV3 ekraanil kolmandat hooaega.

Endiselt olid eelvoorud neljas Eesti linnas, kus valikuid tegi žürii ning hoogu lisasid saatejuhid. Tänavust hooaega juhivad Tanel Padar ja Ithaka Maria, kohtunikeks on Mihkel Raud, Rein Rannap ja Maarja-Liis Ilus.

Saatesarjale andis avapaugu kokkuvõte Tallinna eelvoorust. Esimene esineja oli 19-aastane Jane Sipelga Pärnumaalt, kes kelle esitatud laul «Take No Glory» ei avaldanud žüriile muljet. Reinu arvates oli neiu häälel liiga terav kõla ning Maarja märkis, et loovalik oli kehv.

Algus oli okkaline - terve rida saatessepürgijaid edasi ei pääsenud.

Esimese kollase kaardi sai Tallinnast pärit Johanna Kammiste. Alguses ütlesid Mihkel ja Rein ei, kuid Maarja nõudmisel kutsuti neiu tagasi ja ta sai teise loo esitada, mis veenis teisi žüriiliikmeid oma arvamust muutma.

Marek Kaldma esitas gooti-versiooni laulust «All My Loving». «Hääl on kõva ja karakterit jagub, aga natuke mööda läheb mõni noot,» märkis Rein. Maarja hindas lauluoskust ja selle põhjal ütles «ei». Mihkel kaldus Maarja seisukoha poole, kuid saatis Mareki siiski järgmisesse vooru edasi: «Mulle ei maksa ülearu palju anda see kaart ja vajadusel sind järgmises voorus välja kihutada.»

Reaktsioone kohtunike tagasilükkamisiele oli seinast seina, mõni pidas end niigi superstaariks ja mõni valas krokodillipisaraid.

Bändimees Raul Tõkke arvas, et ta on seal kõige karismaatlisem inimene ning just temal on kõige rohkem pauerit ja energiat sees. Ta esitas kitarri saatel oma tõlgenduse Michael Jacksoni loost «Black or White», mida žürii pidas liiga imelikuks, et Rauli järgmisesse vooru saata.

Tallinna tüdruk Getter Jaani avaldas muljet hea lauluhääle, kena välimuse ning isikupäraga. Kohtunikud andsid talle üksmeelselt edasipääsukaardi.

Veeli Vainumäe versiooni kohta Tina Turneri hitist «Goldeneye» ütles Mihkel, et kui praegu oleks keskaeg, põleks ta juba tuleriidal.

Jevgenia Vannaril jäi Reinu arvates esinejaolemusest vajaka, kuid temas nähti potentsiaali ja ta sai kollase kaardi.

Juba varasemast tuttava Kasatšoki-Jüri valitud laul pärines Anne Veski kullafondist. Edasi ta ei pääsenud, kuid toreda iseloomuga noormehel paluti järgmisel aastal tagasi tulla. Rein soovitas Jüril räppimist proovida, sest selles on rõhk sõnadel, mitte viisil.

Päeva lõpu päästsid andekad noormehed, edasi pääsesid näiteks Sten-Martin Saarest, Robin Juhkental, Heikki Lett, Karel Tallermaa, Ott Lepland ja Mick Pedaja.

Järgmine saade teeb kokkuvõtte Tartu eelvoorust.

Vaata ka videoid prooviesinemistest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles