«Seks ja linn»: Evelyn Sepp vs Miranda

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja linn" esilinastus Londonis
"Seks ja linn" esilinastus Londonis Foto: AFP / Scanpix

Naisi hulluks ajav filmiversioon «Seks ja linn» jõuab kohe,kohe ka eesti vaatajani. Elu24 otsis meie tuntud naiste seast prototüübid Charlottele, Carriele, Samanthale ja Mirandale.

Meie arvates meenutab Mirandat enim meie tubli ja töökas poliitik Evelyn Sepp.

Vanus: 35
Perekonnaseis: vallaline
Töö: poliitik, Riigikogu liige IX, X, XI - ... koosseisus.
Põhiseaduskomisjoni aseesimees
Olulised asjad: pere, töö ja sõbrad
Hobid: sport ja muusika

Kui suur seriaali «Seks ja linn» fänn sa olid?

Suur. Minu meelest on tegemist väga hea ekraanikeemiaga ning valitud tüpaazidega, kelle juhtumised on andekalt ja vaimukalt kirjutatud elust enesest. Lisaks piisavalt glamuuri, ja palju tõsised all-liine.

«Sex and the City't» võib vabalt vaadelda ka kui tõsielul põhinevat psühholoogilist eksperimenti, millel on üksjagu hariv tähendus...

«Seks ja linn» lausa pursub uhketest kleitidest, kingadest, kokteilitamistest ja pidudest. Kui suur riiete hull Sina oled? Milline suhe on Sul näiteks kingadega?
 

Paljasjalgsena ei kujutaks ma end ette ja ilusate kleitideta oleks maailm üks kurb paigake!


Käid Sa tihti väljas ja kuidas armastad pidutseda?
 

See, mida ma tõesti palju teen, on töö. Häid pidusid ma hindan ega vaja mingit erilist õigustust mõnest sellisest ka osavõtuks.


Kuidas käitud näiteks peol ülemäära agaralt ligi tikkuvate meesterahvastega? S.t. kas sulle meeldib rohkem pidutseda sõbrannade ringis või on olulised siiski ka peol viibivad mehepojad?
 

«Tüütud ja ebaviisakad inimesed ei ole minu probleem. Peoseltskonna koosseisu määrab peamiselt sarnane huumorisoon ja nn. veregrupp. Mureinimesed ja põdejaid sellesse enamasti ei satu!»


Millised üleüldse on Sinu arvates eesti noored mehed?
 

Vähemalt need, keda mina tunnen on andekad, ilusad, targad ja hea huumorisoonega.


Kas Sul on sõbranna(sid), kelleta Sa oma elu ette ei kujutaks? Inimest või inimesi, kellega võid olla täiesti avameelne kartmata reetmist?
 
Jah, on!

Kas Sul on rohkem mees- või naissõpru? S.t., kas veedad meelsamini aega naiste või meeste seltskonnas?
 

Sõprus on unisex nähtus. See vabastabki igasugustest oodatavatest soorollidest, mis ehk mõnel juhul elus vägagi oluliseks osutuvad. Määravaks on ühised huvid ja jututeemad ehk lihtsalt inimlik keemia.


«Seksi ja linna» Miranda oli töönarkomaan ja väga iseeseisev naine. Kuidas on lood Sinuga?
 

Olen nõus, et tänapäeva tüdrukud, kes on otsutanud oma arveid eelistatult ise maksta, peavad selleks üldiselt ka ise vaeva nägema. Iseseisvus seevastu annab aga nauditava vabaduse elada just sama põnevat elu, kui ükskõik milline SC tegelaskuju. Paraleele tõmmates leiab neis nii mõndagi ühist


Millised mehed Sulle meeldivad?
 

Hea huumorisoone ja sotsiaalse närviga intelligentsed mehed.


Sinu lemmiklinn maailmas. Miks?
 

Kiiresti elamiseks New York, London või Moskva. Turvaliselt elamiseks Viin. Stiilne, heade proportsioonidega, luksuslik linn. Muide, ka Berliin on väga äge linn. Mida kõike seal ei leidu:)!

Aga päriselt on ikkagi Eesti üks väga hea koht elamiseks. Kõigele vaatamata!



Lühike kokkuvõte ka «Seksi ja linna» Mirandaga toimunust:
 
 
 
 
 
Tööhull Miranda Hobbes suhtub meestesse küüniliselt. Ta on Carrie parim sõbratar. Kohati läheb oma otsekohesuse ja aususega liialegi. Miranda soomusrüü siiski pehmenes hoomatavalt sarja lõpupoole. 
 
 
 
 
 
 
Seriaalis jäid Miranda teele väga omapärased mehed. Üks arvutifriik, teine spordiarst. Romaanid jäävad siiski suhteliselt lühikeseks. 
 
 
 
 
 
 
Miranda jääb lapseootele peale halastusseksi olles on-off suhtes Steve Bradyga, kes on äsja põdenud vähki ja keemiaravis kaotanud ühe munandi. 
 
 
 
 
 
 
Miranda tajub teleseriaali lõpus, nende poja Brady sünnipäeval, et siiski armastab Steve`i ning kolib koos perega Brooklynisse.
 
 
 
 
 
NB! Kui sa ei taha teada, mis filmis juhtuma hakkab, siis ära edasi loe! 
 
 
 
 
 
 
Filmiversioon jätkubki sealt, kuidas pere elab äärelinnas tapvalt igavat pereelu. Miranda on jätkuvalt töönarkomaan ning tema elust tülpimust tundev kaasa teeb väikese kõrvalhüppe. 
 
 
 
 
 
 
Õnnetu mees tunnistab abielurikkumise siiski kohe üles, mille peale Miranda solvub südamepõhjani. Naine kolib koos pojaga tagasi Manhattanile Chinatowni. 
 
 
 
 
 
 
Steve nurub andeksandmist ja halastust, kuid kas punapea suudab lõpuks andestada, seda vaata juba ise alates 6.juunist kinos. 
 
 
 
 
Võrdle Evelyn Seppa ja Mirandat ka meie pildigaleriist!
 
 
 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles