Moepidu: Stylechannel sai viieseks!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stylechanneli viies sünnipäev toimus kahes klubis korraga -  Lounge Museumis ja BonBonis
Stylechanneli viies sünnipäev toimus kahes klubis korraga - Lounge Museumis ja BonBonis Foto: Ardi Ilves
Stylechanneli üritustesari on segu moest ja stiilist, kus peaaegu iga kuu astub üles mõni kodumaine moekunstnik/moebränd oma uue kollektsiooniga. Üritus toimus algselt ainult klubis BonBon, kuid tänaseks on see  laienenud ka Lounge Museumisse. Nädalavahetusel toimunud ürituse eesmärk oli promoda eestimaist moedisaini.

Oma sünnipäeva tähistas Stylechannel seekord koostöös BalticModelsi ja telerTV-ga. Nimelt toimus modellicastingu finaal seekordse Stylechanneli käigus ja kõike seda filmiti telerTV poolt ning näidatakse 26.septembril ka TV3s.

Seekordset kollektsiooni presenteeriti nii Museumis, kui ka BonBonis. Moekunstnik Liina Stein õmbles näiteks  PepeJeansi laojääkidest kokku ühe vinge teksakollektsiooni nii meestele, kui naistele. Alates uuest nädalast saab kollektsiooni «Industrial Workaholic» ainueksemplare soetada ViruKeskuse PepeJeansi poest.

Ise ütleb Liina oma kollektsiooni kohta niimoodi: «Kollektsioon eelkõige MOEPISIKUGA julgetele ja trendijanulistele inimestele! Teksased kui meie kõige palavamalt armastatud ja tänuväärseim rõivaese. Mis me ilma nendeta teeksime? Kuid keerame vindi peale, CAUSE IT`S FASHION TIME!»

Modellid pani liikuma osavalt superlavastaja-stilist Zenja Fokin. Modellide meikide eest hoolitsesid õed Ojasaared. Soengud sättis Janeli Leppik, muusikat võlus Museumis DJ Widenski ja BonBonis DJ Rhythm DR.

Stylechannelil on läbi aegade esinenud oma kollektsioonidega Tiina Talumees, Aldo Järvsoo,Riina Põldroos, Liisi Eesmaa, Britt Samoson, Ester Kannelmäe, Xenia Jedomskihh, Triin Randloo, Kirill Safonov, Lilli Jahilo, õed Laugased,Kriss Soonik, TallinnDolls,Maki, Iida kauplus, BonBon Lingerie ja paljud teised tegijad.

Üritus on toimunud kokku üle 45 korra ja igal üritusel on kohal olnud umbes 600 inimest. 

Vaata mahukat pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles