ETV sundis tippsportlasi topelttööd tegema

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Karli Saul

Uue teenustevahetuse keskkonna Õnnepank avamise puhul kolisid kettaheitjad Gerd Kanter, Aleksander Tammert ja seenioride kuulitõuke maailmameister Roland Mändla täiesti võõra inimese mööblit.


Sportlased olid just diivani autosse laadinud ja valmistusid sihtkohta sõitma, kui 20-minutilise hilinemisega saabus kohale ETV võttemeeskond. Hilinenud uudistereporteritele vastu tulles tõstsid lahked sportlased kolitava diivani taas autost välja ja imiteerisid ETV kaamera ees selle tassimist ja pealelaadimist.

Siit moraal: mitte kõik, mida teleekraanil näidatakse, pole uudis. Vahel on tegemist lihtlabase lavastusega.

Televiisor ei anna Kanteri tegelikust suurusest õiget pilti

Paljud televaatajad pole võib-olla kursis, et meie kettaheitehiid Gerd Kanter on TÕELISELT SUUR MEES. Ükskõik, kui suurest telerist Kanterit vaadata, ei saa tema tegelikust suurusest kahjuks aimu. Päris elus on Kanter nii hiiglaslik, et temaga kõrvuti seisev keskmist kasvu mees vaatab vesteldes pigem ninasõõrmetesse kui silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles