Millal Eesti riigis hakatakse inimestele mõtlema?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Millal Eesti Vabariigis hakatakse inimestele mõtlema,» küsib aus eesti kodanik täna õhtul Kanal 2 skandaalses saates «Sinu küljes kinni».

«Riigikogu peseb miljoneid, vaesed surevad ja mitte kedagi see ei huvita,» kurdab daaam valges saatejuht Ott Kiivikasele, kes seekord on aheldanud ennast Balti Jaamast leitud kodutu külge. 

«Ma olen kümme aastat töötanud kodututega ja ma näen mis toimub. Ja kui ma läksin Savisaare juurde, siis ta naeris mind välja. Kujutage ette ja seda tegi linnapea!»

«Savisaar tuleks kinni panna! Kuidas ta tohtis viia ausamba juurde puud ja need... Kas Eesti ausambad on teotamiseks... Sellepärast ma ütlen kõikidele noortele, et minge siit Eestist minema. Minge riiki, kus elatakse normaalselt. Et sa ei peaks teenima mafiososid, narkoärikaid.»

«Ja Ansip pole milleski süüdi. See on Savissar, kes müüs Eesti Vabariigi maha vene ajal. Näiteks, kui mina töötasin Viljandi noortevanglas, siis aeti meit putši ajal Toompeale. Velliste seisis minu kõrval ja Savisaar läks tankile vastu kirjaümbrikuga.»

«Ja ma ütlesin, nägite Eestimaa on maha müüdud. Ma ei saa aru... Ma paneks Savisaare rongi ja mustlased tahaotsa ja saadaks nad kõik metsa. Sihukest meest ei taha ma Tallinna linnas näha ka!»

«Ma ei oska muud öelda, kui et see on ajuvaba Eesti!»

Kiivikase külge aheldatud kodutu oli peale daami sõnavõttu sõnatu ja silmnähtavalt hirmunud. 

«Sinu küljes kinni» reedeti Kanal 2s kell 20:00

Mida arvad Sina, millal hakkab Eesti riik oma inimestele mõtlema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles