Valitsus ajab suurt äri

Mart Juur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi.
Jürgen Ligi. Foto: Pm

From: jurgen.ligi@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Lugupeetavad!



Läkitan Teile tutvumiseks e-kirja, mille sain maailma panganduspealinnast Londonist, kus Eesti vabariigi rahandusministri isik sugugi tundmatu ei ole. Tegemist on äärmiselt huvitava ettepanekuga, mis võimaldab meil kerge vaevaga saada palju raha. Arvestades eelarve pingelist seisu on iga lisamiljon teretulnud. Ootan valitsuse seisukohta nii ruttu kui võimalik, sest diil, mida dr. Kevin Brown pakub, on liiga hea, et pikalt jokutada.



Rahandusminister Jürgen Ligi


---------------------------------------


-------- Original Message --------


Subject: Kirjutan sulle minu kabinetti    


From: Dr.Kevin Brown bkevinbrown 2003@greatbusinessservices.com


To: Alates Mr. Ligi



Dear Friend



How are you today? Loodan trahvi. Olen Dr.Kevin Brown Alates Harlsden, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Kirjutan sulle minu kabinetti. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office) Avastasin mahajäetud summa 12,5 $ miljonit USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat USA dollarites) kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Mr.Thompson Morrison USA kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31. jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.



Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eelkõige seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pangas on ootab kõikide sugulaste üles-üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu Selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile. Seda makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundada see väide teeme. All i need on täita Teie nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. Vajan nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldavad meil näha selle tehingu kaudu. Garanteerin teile, et see täide õigustatud paigutus, mis kaitseb teid iga seadust rikkudes. Palun anda mulle järgmine: kui meil on 5 päeva kestab see läbi.  see on väga väga URGENT PLEASE.



1. Täielik nimi


2. Teie telefoninumber


3. Teie kontaktaadress.


4. Vanus.


5. Core tööd / Töökoht



Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab teie huvi on esitada teile rohkem teavet. Püüda andke mulle teada oma otsuse  pigem hoiab mind ootab.



Tervitused,


Dr.Kevin Brown.


-----------------------------------------


From: laine.janes@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: RE: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Olen alati öelnud, et kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem! Mina olen kahe käega poolt. 12,5 miljonit dollarit suur raha. Saame Eurovisiooni ära pidada ja muud tarvilikku teha. Ütleme üheskoos masule head aega! Teeme täpule tadaa!



Päikesejänku Laints


-------------------------------------------------


From: andrus.ansip@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: RE: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Lainekene, ega nad siis kogu summat paku, jutt käib jagamisest 40:60. Huvitav, mis see kroonides teeb ka? Ja kui suur oleks meie osa? Arvutada oskab keegi?



Teie kallis peaminister


-----------------------------------------


From: jaak.aaviksoo@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: RE: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Kui telefonikalkulaator mind ei peta, teeb 12, 5 miljonit USD 1 34 375000 EEKi, millest 40 prossa oleks 53 750000 EEKi. Täpselt niipalju kuluks Vabadussamba remondiks…



Jaak Aaviksoo, kaitseminister


----------------------------------------


From: tonis.lukas@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: RE: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Tasuks dr. Brownilt uurida, järsku on Inglise pangas veel mõne surnud miljonäri rahasid, mida saaks rakendada Eesti haridussüsteemi hüvanguks? Mis näiteks Michael Jacksoni pärandusest sai???? Jacksoni rahadega saaks kõigile Eesti koolidele uued katused panna.



Tõnis Lukas Emajõe Ateenast


-------------------------------------


From: rein.lang@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: RE: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Achtung!



Olen tõsiselt hämmastunud rahandusministri lihtsameelsusest. Dr. Browni sugused mahhinaatorid just kergeusklikke otsivadki! Ainult loll võib sellise jutu peale liimile minna. Jürgen, ütle mr. Brownile, et nõuame 70 prossa kogu potist. Äärmisel juhul võib kõne alla tulla ka 60%. Aga mitte pennigi vähem! Ütle talle, et kui ta seda raha meile ei anna, paneme tema Schengeni viisa kinni!



Rein Lang, justiitsminister


------------------------------------------


From: urmas.paet@valitsus.ee


To: valitsus@valitsus.ee


Subject: RE: [Fwd: Kirjutan sulle minu kabinetti.]



Kardan, et kuni me siin omavahel heietame, jõuavad naabrid meist ette. Sain Riia saatkonnalt vihje, et Läti valitsus on samuti dr. Browniga läbirääkimisi pidamas…



Urmas Paet, välisminister


-----------------------------------------------------


From: jurgen.ligi@valitsus.ee


To: bkevinbrown2003@greatbusinessservices.com


Subject: RE: Kirjutan sulle minu kabinetti.



Dear Mr. Brown



My name is Jürgen Ligi, I am Minister of Finance of the Republic of Estonia. I am 50 years old. My adress is Suur-Ameerika 1, Tallinn 15006, Estonia, my phone number is +372 611 3558. I want mr Thompson Morrison money right now and I agree to share 12,5 miljon USD with you, if I get 40%. I hope that money will soon find me.


Always yours sincerely



Mr. Jürgen Ligi




Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles