Evelyn Sepp saabus Solarisesse takso ja tuliuute kingadega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp saabus Solarisse taksoga.
Evelyn Sepp saabus Solarisse taksoga. Foto: paparatso

Riigikogulane Evelyn Sepp, kes saabub ja lahkub kõikjalt vaid Tulika taksoga, ei murdnud ka reede õhtul Solarise avamisele tulles traditsiooni.


Uhke keskuse avaõhtuks oli Evelyn endale tuliuued kingad muretsenud. Jalavarjud olid nii värsked, et kõrge kontsa varjust paistis isegi hinnakleebis, mis oli ununenud maha võtmata. Tegelikult isegi kaks kleebist. Kaks kleebist võib viidata asjaolule, et kingad on soetatud allahindlusmüügist?

Vaid puhtast tagasihoidlikkusest  jättis Evelyn Sepp ütlemata, kust see suurepärane kingapaar on soetatud ja palju jalavarjud maksid.

Söakas daam on harjunud ise autoustega toime tulema. Suur oli tema üllatus, kui juurde hüppas turvafirma Meeskond galantne noormees ja autoukse lahti tegi. Sepa jahmatus oli lausa nii suur, et ta pillas oma kindad maha.

Sama sujuva liigutusega, kui ust avades, kummardus noormees daami siidsukis ja kõrgekontsalistes kingades jalge ette, haaras kindad ja ulatas need omanikule.

Tulika taksofirma on Evelyni näol tõelise kuldmune muneva hane kliendiks saanud. Õhtulehe andmetel kulutas ta 2008. aastal taksosõidule 125 000 krooni. Tänavu maist septembrini on tal kogunenud 28 931 krooni eest taksoarveid. I kvartalis kulus Sepal taksosõidule 32 000 krooni.

Kes teab, mis firma kingad need on ja palju maksavad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles