Dramamama esitleb homme debüütalbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dramamama
Dramamama Foto: Dramamama

Homme, 16. oktoobril esitleb ansambel Dramamama oma esimest täispikka omanimelt stuudioalbumit. Albumiesitlus leiab aset klubis Rock Cafe ning külalistena astuvad lavale Aides ja Phlox.

Dramamama on Tallinna rockansambel mis on tegutsenud alates 2008. aasta suvest. Pärast Mikk Tammepõllu ja Viljar Normani endise ansambli Brides in Bloom lagunemist loodud Dramamama on tänaseks salvestanud oma esikalbumi.

Dramamama album «Dramamama» sisaldab endas 10 lugu. Salvestamisel olid abiks Kristo Kotkas, Lauri Liivak, Elmar Liitmaa, Arne Holm ja paljud teised head inimesed.

Homsest poelettidele jõudvalt albumilt on bänd siiani avaldanud 3 singlit, millest viimasele loole «Dance» on äsja valminud muusikavideo. Maria Reinupi käe all lavastatud video sisenes eelmisel nädalal ZEN MTV BALTI TOP 20 edetabelisse, hõivates neljanda koha. Värsket muusikavideot on võimalus vaadata SIIN.

Uksed Rock Cafesse avanevad 16. oktoobril kell 22.00, piletid on saadaval ukselt hinnaga 125 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles