Online-intervjuu: vastas selgeltnägija Nastja

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Nastjast valmis esimene elulooraamat.
Selgeltnägija Nastjast valmis esimene elulooraamat. Foto: Xenia Shabanova
Sel nädalal jõudis poekettidele möödunud aastal «Selgeltnägijate tuleproovi» võitnud Nastjast jutustav raamat «Nastja Selgeltnägija». Sel puhul oli Nastja nõus vastama ka meie lugejate küsimustele.

Millised on need märgid, mis meil aitavad elus edasi minna? Kuidas ära tunda seda õiget märki?

Igal inimesel on omal viisid. On vaja olla väga ettevaatlik ja uurida kuidas see teil juhtub. Kõige lihtsam näide -  kui näiteks midagi takistab teid teie teel, siis on vaja mõelda, kas olen õigel teel ja kas suund on üldiselt õige ning kas ma tegelikult pean ikka sinna minema või on seda tõesti vaja teha.

Kas Te oskaksite seletada kuidas Te tunnete energiaid ja kuidas Te näete seda, mida teised ei näe?

Iga kord erinevalt. Mõnikord  lihtsalt tean vastust, mõnikord näen kujundeid, mõnikord tuleb vastus unenäos. Et areneda, selleks on vaja küsimusi iseendalt küsida. On vaja aru saada, et kõik ei ole nii lihtne ja materiaalne ja et kõigel on oma põhjus.

Mul oli üks tuttav naine, keda tihti tüütasid tänaval purjus inimesed. Ma küsisin, et miks nii. Selgus et ta väga vihkab alkohoolikuid ning et eriti ärritavad teda joodikud. Seega oli see vihkamine nagu magnet. Kui ta sellest aru sai, siis ta proovis neid mitte rohkem vihata ja nende peale mitte ärrituda. Seega, ta lasi sellest probleemist lahti ning täna pole tema jaoks enam ka seda probleemi.

Millest Sinu raamat täpsemalt kirjutab?

Minu elust, lapsepõlvest, enda otsimisest, armastuse otsimisest. Ma usun, et raamat aitab seletada, kuidas märke lugeda ja märgata imesid ka oma elus.

Kui suurest perekonnast te unistate - palju lapsi soovite?

See küsimus on veel avatud, aga mõtlen kahest.

Mis te arvate, kes seekord selgeltnägijate saate võiks võita?

Ma olen vastanud selle küsimusele juba enne, kui saade algas. Vastuse saate teada, kui saade lõpeb ehk siis viimases saates.

Nastja, te olete väga eriline ja kena inimene! Mida arvate Teie paljuräägitud 2012 aasta lõpust? Mõned peavad seda maailmalõpuks mõned lihtsalt muutuste ajaks... Mida arvate, tunnete Teie?

2050-aastani on elu Maal garanteeritud, edasi sõltub kõik meist endist...

Kui oleksite Eesti peaminister, siis millised oleks Teie arvates need kolm otsust, et lähendada eesti ja vene kogukondi?

See ei sõltu mitte peaministritest, vaid inimeste enda tarkusest. Vihkamine on mõttetu igal juhul. Arenenud inimesele ei ole rahvus tähtis, hingel ei ole rahvust.

Kui vanalt avastasite endas need «võimed»?

Mitte mina ei avastanud, vaid mu vanemad. Olin umbes nelja  aastane.

Kas selgeltnägemist mõjutab toitumine? Olen tähele pannud enda juures, et kui teadlikult muudan vere biokeemiat, nii tekib selgeltnägemise võime või hakkab tööle eriliselt tundlik taju.

Mõjub. Organism ja veri peavad  puhtad olema, et hing  areneks. Näiteks kloostrites on alati väga lihtne ja puhas toit.

Tere Nastja, kas on võimalik, et kui lapsel on mingid üleloomulikud võimed ja vanemad need maha suruvad, siis võimed võivad kaduda?

Lapsena nägin paar korda inimesi, kes olid surnud ja kui seda emale ütlesin sain riielda, et valetada sellistest asjadest ei tohi. Lapsena rääkisin vanematele asju mis alles ees ja ka siis arvati, et valetan (kuigi need asjad mida ma rääkisin ka nii läksid).

Kuna sain pidevalt riielda, et selliseid jutte räägin, siis ühel hetkel enam ei ütelnud midagi. Nüüd kui olen täiskasvanu on paar korda on olnud juhus, kui ma midagi ütlen (eriti õnnetuste- ja surmaga seonduvat) lähevad asjad nii nagu olen ütelnud. Kas on võimalik kuidagi saada tagasi võimed, mis mul lapsena olid?

Lapsed on üldiselt  tundlikumad, kui täiskasvanud. Nad on seotud nähtamatu maailmaga rohkem, sest täiskasvanud elavad rohkem materiaalses maailmas ja nad ei usu enam muinasjuttudesse. Nende aju justkui takistab nende võimalusi. Teil on need võimed olemas, on vaja ainult uskuda endasse ja neid arendada.

Nastja, muretsen, et meedia valguses esinemine tuleb Sulle kahjuks? Kas Sulle on seda ikka vaja? Kas suudad seda kontrolli all hoida, kui meedia üldsuse abil võib Sind sarjama hakata? Mäletan varasemast, et andsid mõista, et lai huvi ei ole Sinu eesmärk. Muidu on hea, et sisendad inimestesse lootust.


Lai huvi ei ole tegelikult minu eesmärk, aga olen rahul, sest ma ei tee mitte midagi spetsiaalselt. Kõik tuleb nagu ise...  See on nagu märk mulle, et nii on vaja.

Oled ühes Selgeltnägija saates öelnud kellegi kohta (see oli kas tuletõrjuja või endine sõjaväelane), et seda inimest keegi kõrgem kaitseb ja ei lase tal midagi halba juhtuda. Kas paljudel on selline «kaitsja» olemas? Kas see võib olla keegi lahkunud lähedane, kes hoiab oma elusolevaid lähedasi?

Ingel on olemas igal inimesel, mõnel on neid rohkem või mõnel on need tugevamad - nagu kangelased. Näiteks kuulsatel inimestel on see kaitse suurem lihtsalt sellepärast, et nendele on suunatud paljude inimeste tähelepanu.

Inglid on  tavaliselt lahkunud lähedased. Kõige võimekamad inglid on Neitsi Maarja, Sergii Radonezhskii (pühak), Ksenija Peterburzhskaja (pühak), peaingel Miikael, peaingel Gabriel jne. Juhul isegi, kui need pole teie kaitseinglid, võite ikkagi neilt igal juhul abi paluda.

Tere Nastja! Olete üks mu lemmikutest. Kas ka kooliajast teadsid ette, millal õpetaja vastama kutsub? 

Jah, juhtus ka seda. Keemiat ma näiteks ei osanud, aga olen suutnud vastata seda tahvli ees. Vastasin siiski väga üldiselt, st. vastasin nii, kuidas ma suutsin lugeda õpetaja peast.

Mida te peate elus oluliseks?

Me oleme Maal  et areneda, midagi õppida, aru saada ja paremaks saada.

Ega Te pole juhuslikult Maag Sergeiga sugulased – te olete natuke sarnased?

Ei, ta ei ole mu sugulane.

Kas Sind ei hirmuta see fakt, et võid liiga palju tunda või näha ja kas ei teki sellist tunnet mõnikord, et enam ei taha, sest see tundub liiga hirmus?

Loomulikult tekib selline tunne. Kõigepealt sellepärast, et see erineb teistest ja seletada teistele midagi, mida on sõnadega võimatu teha, on mulle raske.

Kas karma on olemas?

On olemas, aga see on liiga lai küsimus. Aga see, mis rahvus, välimus, materiaalne seisund, vanemad on sul jargmises elus,  sõltub sinu eelnevast elust.

Tajun tihti oma surnud lähedaste kohalolekut. Kuulen nende samme, tunnen nende lõhna - tean et nad on kodus. On see hea või halb? Ma ei ole ainus, kes seda kuuleb - praktiliselt kõik, kes meid on külatsnud tajuvad «kummitust».

Midagi halba sellega kaasnenud pole, aga paljud tunnevad hirmu. Kas hirm on põhjendatud? Kas peaks tegema midagi selleks, et hinged rahu saaks või pigem tundma rõõmu, et nad meid külastavad?

Hirm tuleneb stereotüüpidest, justkui et see hirm peab olema. Näiteks õudusfilmidest.

Surnud saavad rohkem aru, kui nimesed siin Maal. Isegi need, kes polnud väga head, saavad paljust aru alles pärast niinimetatud surma. Surnud lähedased tahavad tavaliselt head ja nad lihtsalt tahavad suhelda nagu tavalised lähedased inimesed.

Kas puhtalt kommentaaride põhjal saab tunda kommenteerija energiat?

Seda juhtub harva.

Mida arvate fotoenergeetikast? Kas on tõepoolest alati halb mõte hoida surnud pereliikme (väikese lapse) fotot riiulil või sõltub see siiski sellest, mida see inimene mulle tähendas ja millist rolli minu elus mängis?

Ma ei mõtle et see on halb, aga see sõltub sellest mida te tunnete fotole vaadates.

Kuidas ravida alkoholi sõltuvust nii mehel, kui naisel?

Armastusega

Tere Nastja! Oleks huvitav teada, et kui satud seltskonda mõne endasugusega, kas see on siis tajutav, et kellelgi teisel on ka võimed?

Jah, tavaliselt tunned võimetega inimese ära.

Selgeltnägijad oskavad leida prügikastist kellaosi, ära tunda kes missuguses kohas oma selga sügas või muud mitte kellelegi vajalikku jama, aga kui läheb reaalselt kadunud inimese otsimiseks, kelle elu pealegi ohus, siis asi kuidagi ei klapi, st. selgeltnägijad ei suuda kuidagi aidata. Miks?

Kõik ei ole nii lihtne. See olukord, mis on praegu maailmas ei ole juhuslik, kõike on vaja millegi pärast. Eriliste võimetega inimesed ei saa maailma ideaalseks ja ilma mure ja valuta kohaks teha.

Kuidas tulla toime vastamata armastusega ja üldse armastusega, kus mõistus ja süda räägivad erinevat keelt? Kas saab (ja tohib) keelata südant armastamast?

Armastus on õnn, isegi vastamata armastus. Mitte iga inimene pole armastuseks võimeline. Seisund, kui oled armunud, on kõige hämmastavam asi ja seda ei ole vaja endale keelata.

Kuidas need esemed, mida müüd, just konkreetselt mind aitavad? Kas peaksid mind enne nägema ja oma esemele jõu peale panema? Tahaks suitsetamisest loobuda ja et stress mind ei rõhuks enam nii palju. Kas saan mind aitava talismani sinu käest osta? Kui saan, siis kus ma selle kätte saaks? Palju edu sulle!

Suitsetamise loobumiseks konkreetset talismani mul ei ole. Suitsetamine on nii kaval asi, et sellest loobumiseks on vaja seda mitte teha.

Kas minu mõtted ja hirmud võivad mõjutada mu lähedase elu? Mul on üks laps. Mul on pidev hirm, et mu lapsega juhtub mõni õnnetus ja ta saab surma. Aeg-ajalt genereerib aju või miski muu mulle igasuguseid konkreetseid olukordi ja kujutluspilte sellisest olukorrast.

Ma kardan, et kui mul sellised mõtted pähe tulevad, siis äkki juhtubki nii ka elus. Kas on tegemist lihtsalt ema hirmuga või võivad mu mõtted ka last mõjutada või õnnetust välja kutsuda?

Tegelikult emadel tekivad tihti igasugused hirmud ja õnnetuste kujutluspildid ajus. Tehke nii - kui tekib selline mõte, lugege kümneni või kui olete üksi laulge kohe mingi laul. Ka palve aitab väga hästi või öelge endale: «Mu last kaitsevad Inglid, temaga on kõik korras.»

Kas te oskate lugeda ka teiste inimeste mõtteid? 

Mitte alati, aga juhtub

Tere, Nastja! Elu seisneb valikute tegemises, siiani olen suutnud väga lihtsalt valida, mida edasi teha ja alati oma valikuga rahul olnud...nüüd olen olnud mõned aastad suhtes, mida on elu väga tugevalt proovile pannud...samas ei oska enam nn. «valida», kas olen ikka õiges suhtes...

Oled mitmeid kordi ütelnud, et tuleb osata märke lugeda...kuidas neid märke lugeda, kui tundub, et saadetakse väga segaseid signaale või siis on inimene muutunud liiga muretsevaks ja ei oska märke lugeda enam? Aitäh!

Ei ole vaja märke nii spetsiaalselt otsida, et alati valikuid teha. Sellega pidevalt tegeledes muutud muretsevaks ja ei naudi elu. Küll kõik, siis kui vaja, tuleb iseenest, naudi igat momenti elust.

Tere, üllatasid paljusid meie tuttavaid oma oskustega ja jätad targa ja positiivse mulje. Aga üks küsimus ka, et kuidas kirikutesse suhtud ja kas käid seal? Kas palvetad ja oled usklik? Kõike head ja edu sulle!

Ma ei ole fanaatiliselt usklik, kirikutes käin, usun et palvel on suur võime.

Tere, Imetlen Sind juba alates ajast, kui avalikkuse ette ilmusid. Minu küsimus Sulle: kuidas kaitsta end igapäevaselt halva energia ja haiguste eest? Kuidas kaitsta enda kodu ja lähedasi kadedate ja pahasoovlike inimeste eest?

Parem viis on mitte mõelda, et keegi soovib sulle paha. Mõtle heast. Ajus peab olema pilt, et sinuga ja perega on kõik korras.  Kõik sõltub mõtetest, ka meie tervis.

Väga palju räägitakse aastast 2012 ja sellega seonduvast võimalikust katastroofist (pooluste vahetus, NASA hiljutine suurima päikesetormi hoiatus, jne). Kas meid ootab ees tõepoolest suur looduskatastroof, või on meil lootust sellest pääseda?

Katastroofid toimuvad maailmas juba ammu ja kahjuks 2012 aasta ei ole eriline.

Tere! Selgeltnägijate tuleproovis üllatasite kindlasti paljusid skeptilisi inimesi. Milline nägemus või ennustus, mis Teil täppi läks, Teid ennast kõige rohkem üllatas?

Mind ennast üllatas kõige rohkem süžee  12–kilose kullatükiga. Olen muutnud oma suhtumist kullasse, varem oli see üsna skeptiline – ta on nagu soe tuli, uskumatu tunne...

Tere Nastja. Kui selgeltnägijate saates osalesid, meeldisid mulle väga. Mingis saates ütlesid et inimesed, kellel sellised võimed nagu sinul on, ei tohi neid kurjalt kasutada ega kuulsust koguda jne (midagi sarnast ütlesid).

Peale saadet, oled hakanud mingi käevõrukesi tegema ja müüma. Müük ehk läheb ainult sellepärast, et sa oled nii öelda tuntud inimene. Nüüd raamat, kedagi ei huvitaks see, kui Sa tuntud poleks. Selline mulje jääb et kasutad ju enda kuulsust ära, või mis?

Ma ei tee mitte midagi spetsiaalselt, aga inimesed ise paluvad alati teha midagi, mitte ainult rääkida juttu. Kui mul on anne oma kätega ilusaid asju teha ja joonistada pilte (ma mõtlen et see on teine mu anne), mis toovad lisaks inimestele positiivset  energiat, siis miks ma ei saa sellega tegeleda?

Olen öelnud, et tasuliste konsultatsioonidega ma tegelema ei hakka ja ma ei tegele sellega. Kui annan soovitusi inimestele, kes leiavad mu ja kirjutavad mulle, siis teen seda tasuta.  

Kui sulle tehtaks ettepanek otsida kadunud Jaaku, kas sa võtaksid selle vastu ning kas sa arvad, et suudaksid Jaagu leida?

On asju, mida on väga raske sõnadega seletada... Ei, ma ei hakka sellega tegelema ja sellest showd tegema...  Lihtsalt sellepärast, et ma ei ole võimeline seda tegema. On asju, kuhu sissepääs on kinni, on sellised reeglid.

Kas oled õnnelik?

Jah, olen õnnelik, olen alati olnud.

Millest unistad?  

Et ei oleks haigusi, alkohoolikuid, narkootikume-narkomaane, röövleid. Need on asjad, mida ma ise ei saa teha, sest see sõltub inimestest.

Kas tunned teinekord üksindust? Mida selle leevendamiseks ette võtad?

Ei tunne, ausalt.

Mida arvad UFO-dest ja maavälisest elust?

Väga naiivsed on inimesed, kes mõtlevad, et nii suures universumis on elu ainult meie väikesel Maal.

Kas inimese saatus on ettemääratud või määrab selle ikka iga inimene ise?

Midagi on ettemääratud, aga suuremat osa võib muuta.

Mis saab hingest peale surma?


Hing elab oma elu. Inimesele avatakse palju asju pärast surma, ta saab palju aru oma elust, ta kohtub oma surnud lähedastega, käib külas neil, kes Maale on jäänud, töötab Inglina, pärast sünnib uuesti. Mida rohkem elusid ta on läbinud seda targem, kui nii võiks öelda, on hing.

Kui Sa kellegagi esimest korda kohtud, kas Sa tajud selle inimese energiat (positiivne või negatiivne) automaatselt või pead Sa selleks keskenduma?

Tavaliselt automaatselt.

Kas energia tunnetus on ka läbi telefoni või kirjavahetuse võimalik?


Jah, see on võimalik. Energiate jaoks ei ole vahet, kui palju kilomeetreid on inimeste vahel

Kas Sulle on isiku, kellega parasjagu suhtled, elulugu nagu avatud raamat - näed nt. minevikus toimunud rasket õnnetust ja tead selle detaile või näed hoopis tulevikus toimuvat? PS: Su raamat oli väga inspireeriv! Aitäh! 

Jah, on inimesi, kelle puhul tunnen seda eriti hästi.

Nimeta palun kolm asja, mida pead enda juures tähtsaks.

Armastus.Tarkus. Dobrota (lahkus).

Kui kaua võttis Sul aega eesti keele õppimine? Kas valdad täna seda hästi? Kas oskad näiteks eesti keeles kirjutada?

Kahjuks ei valda nii hästi. Olen seda õppinud ainult koolis ja kahjuks polnud mul ka eestikeelseid sõpru.

Kas me kõik kohtume oma lähedastega vaid korra?

Tavaliselt igas oma järmises elus kohtub inimene samade  inimestega, kui eelnevas elus, aga teistes rollides. Näiteks ühes elus on sama inimene teie isa, teises elus aga teie tütar. Teineteisesse armunud, jäävad armunuteks ka teises elus.

Kuidas ja kust Sa oma infot saad (selgeltnägemine)? Kas Sulle lihtsalt tuleb see iseenesest pähe või keegi räägib mingist muust maailmast Sinuga.

Suhtlen oma Inglitega, aga Inglid räägivad iga inimesega. Ma arvan, et teilgi ju on momendid, kui keegi nagu ütleb sulle, et ära mine sinna või kõik on korras, tee nii...

Kas su selgeltnägemisvõimed on muutnud kuidagi Su elu, kui jah siis kuidas?

Ma arenen loomulikult, aga mul ei ole eesmärki et just nimelt ettenägemist areneda. Ma arendan oma mõtlemise viisi positiivsemaks, proovin aru saada kuidas õigesti elada. Kõik ülejäänu tuleb ise.

Tere Nastja, Teie ütlemised on olnud väga huvitavad ja targad ja ka kasulikud. Mis Te arvate/tunnete - kas lahkunutega suhtlemine võib neile häiriv olla? Kuidas saada kontakti või rohkem teadlikuks oma kaitsjatest? Kas me saame pärast surma ka oma lahkunud lähedastega koos olla?

Olete väga tubli, et oma teadmisi ja arvamusi jagate ja kritiseerijatest välja ei tee liialt, kuigi see küll kerge kindlasti ei ole. Soovin rõõmu, õnne ja kõike kõige paremat Teile ja Teie perele ja lähedastele! Ka siis, kui minu küsimused vastamiseks teile sobilikud ei ole.

Lahkunutega suhtlemine ei või neile häiriv olla. Oma kaitsjatega, Inglitega, on vaja alati suhelda. Ärge unustage, et need alati kaitsevad teid. Iga päev.

Füüsiline maailm on nii ohtlik, et ilma nendeta me saaksime iga päev traumasid.

Esimene asi, mis inimene teeb pärast surma on see, et kohtub oma surnud lähedastega. Ka järgmises eludes kohtume me  nendega tihti.

Milline on Sinu lemmiktoit või koht kus söömas käia armastad?

Armastan itaalia ja india toitu. Armastan pastat, pitsat, vürtsikaid riise.

Lugesin kusagilt, et Sa ei joo ega suitseta. Kas Sa ei joo vahel isegi hea toidu või seltskonna kõrvale klaasikest veini või pitsi kangemat? Miks? See ei tohiks ju tervisele kahjulik olla?

Kahjuks isegi üks klaas veini võib naise jaoks ohtlik olla, ma ei joo üldse.

Tere Nastja! Mida Sina arvad kunstviljastamise teel laste saamisest? Kas sellisel teel saadud lapsel on ikka inimese hing? Või oleks parem siiski proovida muid, loomulikumaid meetodeid ja loota, et igal asjal on oma aeg?

Loomulikult on sellistel lastel inimese hing! Igal juhul viljastamine (ükskõik loomulik või kunst) on võimalik, kui ülevalpool see nii on otsustatud.

Kuidas Sa tundsid ennast, kui lahendasid selgeltnägijate saates surmaga või mõne õnnetusega seotud ülesandeid? Ma olen kuulnud et selgeltnägijad tunnevad selliseid asju kuidagimoodi ise läbi ja ma tahtsin teada, kas Sul on ka nii?

Jah, on väga valus tunda katastroofe ja teiste inimeste valu, aga ma olen nii tihti seda tundnud nii, et tavalises elus ma peaaegu ei näitagi välja oma emotsioone, kõik on sees.

Miks väikelapsed üldse haigestuvad ülirasketesse haigustesse (verehaigused nt.)? Kas 7-8 aastased on veel nö ema kaitse all või peavad nad oma deemonitega ise toime tulema?

See on ebanormaalne, varem seda ei juhtunud. Praegu elame nii õudses maailmas, mille me ise oleme teinud selliseks, et ka väikesed lapsad kannatavad. Kurb.

Tere, Nastja! Vaatan tihti oma surnud lapse fotot ja räägin temaga. Mulle tundub, et ta kuuleb ja näeb mind - on see võimalik? Kõike head ja aitäh Teile!

See on rohkem, kui võimalik. Nii juhtub VÄGA tihti. Kui planeerite veel lapsi, võite paluda, et teie lapse hing oleks teie tulevasel beebil.

Kas te usute jumalasse? Kui jah siis minu teada ei tohi tulevikku ennustada ega kaarte lugeda?

Tulevikku ei saa ennustada sellepärast, et inimesed ei ole selleks valmis. Vaadake kuidas me elame, see on sama nagu 10. klassis õppiv poiss teeks operatsioone! Me veel ei saa, ei oska, neid teadmisi õigesti kasutada.

Nastja, riputa kuhugi menüü toiduainetest, mida Sa sööd, et nii ilus oled! Ehk muutuvad teised naised ka niimoodi toitudes sama ilusaks. Aitäh!

Aitäh! Aga igale inimesele sobib oma toitumise viis. Mina aga ei söö näiteks liha, eelistan puuvilju ja juurvilju.

Kas homoseksuaalsusest on võimalik sensitiivide abil vabaneda? Kui jah, siis kuhu selle probleemiga pöörduda?

See ei ole haigus, vabaneda sellest ei ole vaja.

Kas Te kahetsete saatesse minekut?

On asju ehk saatus, mida ei saa vältida. Kuna ma seda tean, siis sellepärast olen vaba kahetsemisest.

Kui tihti tullakse teile linnapeal vastu ja öeldakse et ennustage mulle? On see väga tüütu?

Jah, ma ei tea mida öelda, sest inimesed ei ole valmis teadma  oma tulevikku, sellest ei ole nendele kasu.

Tere Nastja! Tunnen huvi sellise probleemi vastu, et suur hulk inimesi teevad oma elus valikuid (karjäär, elukaaslane), mida on veennud tegema nende lähikondsed. Suur hulk neist pettuvad oma valikutes varem või hiljem ning tagajärjeks purunenud hinged (õnnetud lapsed).

Kas oleks võimalik inimese aura järgi soovitada talle kõige soodsamaid valikuid ja kas on see üldse mõistlik? Kas inimeste saatus on ette kirjutatud või kujuneb see inimese valikute järel? Soojad tervitused ja jõudu!

See ei ole mõistlik! Me tuleme Maale, et areneda ja targemaks saada, mitte et elada ühe superinimese stenaariumi järgi! Inimesed ei ole nukud, kellele keegi teine ütleb - see on teie inimene, ela temaga!

Tere kallis Nastja. Ei taha sind ja sinu elu kuidagi häirida. Igal on oma elu elada ja kõiki ja kõike ei saa aidata. Aga kuna siin anti võimalus sinult küsida, siis tahaksin minagi seda võimalust ära kasutada.

Kaotasin hiljuti oma poja. Seoses sellega on mulle jäänud palju vastamata küsimusi. See on minu taak, mida ma pean kandma ja kannatama.

Ma tahaksin lihtsalt teada, kas lahkunute hinged on õnnelikud ja kas neil seal teispoolsuses on parem olla kui siin? Ma tahaks, et mu poeg oleks õnnelik. Ma igatsen tema järgi nii väga.

Ütlen ausalt, et meie Maa ei ole koht õnne jaoks. Me oleme siin selleks, et õppida. Kui niimetatud põrgu on olemas, siis ta on Maal!

Pärast surma kannatusi rohkem ei ole. See on täpselt nii, et hingele on parem SEAL. Seal on meie kodu. Lahkunud inimesed  paluvad ülevaid jõude, et nende lähedaseid, kes on Maale jäänud, kiiremini nende juurde läheks. Aga varem ei saa.

Mitte ükski laps ei taha sündida, sest lapse hing teab, et Maal  tulevad suuremad ja väiksemad kannatused. Sellepärast on vaja tulevase beebiga rääkida sellest, et ta ei ole üksi, et te aitate teda.

Kas sul on palju fänne, neid kes küsivad möödaminnes autogrammi?

Jah, see on nii imelik minu jaoks. Armas.

Kas sa kardad, et kui Sa ennustad kellelegi tulevikku ja kui see täide ei lähe hakatakse Sind süüdistama?

Mina tegelen sellega väga harva. Ainult siis, kui inimene on valmis.

Kas inimese vananedes tema «aura» tugevneb või pigem nõrgeneb?


Sõltub sellest, kas ta areneb ja saab targemaks või vastupidi.

Kuna Nastjale tuli rekordarv küsimusi, siis kahjuks kõigile polnud tal võimalik vastata. Sellegipoolest, suured tänud kõigile meie lugejatele, kes küsimuse teele panid.  

Aitäh ka Nastjale!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles