Liis Lassi roller varastatud!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Seks ja Linna" eelesilinastuse aftekas, 29.05.08
"Seks ja Linna" eelesilinastuse aftekas, 29.05.08 Foto: Maria Vahuri
Kaks nädalat tagasi soetas Liis Lass endale uue suvise sõiduriista - imearmsa rolleri Lizong.


Paari päeva eest, kui Liis veetis veel puhkust, helistas talle ema ja teatas ebameeldiva uudise. Nimelt varastati koduhoovis asuvast varjualusest Liisi roller.

«Ma tunnen oma rolleri kindlasti ära, nii et kui peaksin kedagi sellega sõitmas nägema, siis tõstan selle inimese rollerist välja,» rääkis õnnetu Liis naisteportaal Buduaar.ee-le.

Liis soetas rolleri peale Elmar Liitmaa Mazdaga Liivalaia tänaval tehtud avariid. Elmari autost jäi järgi vaid metallihunnik, mis romulasse pukseeriti. Ka oma punase-musta kirju rolleriga sai Liis vaid mõned korrad sõita.

Lass soovitab inimestel mitte osta varastatud kaupa. «Kui keegi pakub kasutatud rollerit müügiks, siis kontrollige alati, kas kõik paberid on ikka olemas,» õpetab Liis rollerite hankijaid.

«Kindlasti ei tasu ratast või rollerit niisama hoovi jätta, sest leidub inimesi, kes elatuvadki teiste inimeste asjade pihta panemisest.”

Hiljuti varastati muuseas otse koduukse eest ka florist Mart Haberi tuttuus hallikas valge Aprilia Scarabeo roller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles