10 julma asja, mida naised meestele teevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatan ja ingel
Saatan ja ingel Foto: Caro / Scanpix

Meestesait askmen.com reastas kümme levinumat julma võtet, mida õrnem sugu meeste suhtes rakendab.

10. Nad ei võta telefoni vastu

Sa veensid teda oma telefoninumbrit sulle andma ja sa tunned end hästi - su sarm ja hea välimus on talle ilmselgelt muljet avaldanud. Paraku, kui sa talle helistad, ei vasta ta, või veel hullem, ta on sulle vale numbri andnud. Mõned naised annavad numbri, sest see on lihtsam, kui öelda, et ta pole huvitatud.

9. Nad kasutavad mehi tasuta jookide saamiseks

Mõned naised lähevad välja kavatsusega jookidele mitte sentigi oma raha kulutada. Selle asemel lasevad nad käiku oma naiselikud võlud, et veenda kutte endale välja tegema. Mõned naised kasutavad võimalust meest tundma õppida, kuid teised (need julmad ja südametud) võtavad joogi, flirdivad natuke ja hakkavad uut rahamasinat otsima.

8. Nad kasutavad mehi kohatäiteks

Võibolla oled olnud mõnda aega suhtes ja märkad, et naine hakkab ringi vaatama. Ta alustab sinuga tülisid või ei viitsi üldse tülitseda. Kõik vihjed näitavad, et ta mõtleb suhte lõpetamisele ja kui ta on kena inimene, jätab ta sind maha. Kui ta on aga õel, hoiab ta sind seni endale, kuni kohtab kedagi teist. Sellistele naistele ei meeldi üksi olla. Ja kui ta on eriti julm, alustab ta uut suhet enne, kui on sinuga lõpetanud.

7. Nad manipuleerivad pisaratega

Meestele ei meeldi naisi nutmas näha ja mõned naissoost julmurid kasutavad seda ära, et saada seda, mida tahavad. Üldiselt on naised meestest emotsionaalsemad ning neil on lihtne kuritarvitada meeste teadmatust naiste tunnetest. Paar hästiajastatud pisarat või tujutsemishoog ning enamik mehi teeks kõik, et see lõppeks.

6. Nad kasutavad füüsilist vägivalda

Juba väikesed poisid teavad, et tüdrukuid lüüa ei tohi. Paraku kasutavad mõned naised seda, et saavutada võim mehe üle. Mõnede naiste meelest on täiesti normaalne lajatada mehele piki piilumist, kui too midagi ärritavat ütleb. Teades, et mees ei löö kunagi tagasi, arvab naine, et võib kasutada mistahes füüsilist vägivalda, kartmata ise vastu saada. On ka tõenäoline, et mees ei räägi tüdruksõbra poolt toime pandud vägivallast, sest kardab, et teda peetakse nõrgaks või haletsusväärseks.

5. Nad kritiseerivad mehi avalikus kohas

Telesaadetes on kasvav trend näidata mehi täielike idiootidena, samas kui nende naisi kujutatakse intelligentsete, vastutavate ja veatutena. See võib kütet anda neile julmuritele, kes armastavad mehi avalikus kohas alandada. Kui naine sellise teguviisiga tavaliselt kriitika alla ei satu, siis mees võib sellest ainult unistada. Kui naine teeb mehe üle nalja või alavääristab teda põhjalikult, peab neid ümbritsev grupp seda pigem naljakaks kui põlastusväärseks.

4. Nad varjavad oma suhet

Oled välja käinud oma parimad võtted ning tundub, et äsjakohatud kaunitariga asi susiseb. Kui temalt viimaks telefoninumbrit küsid, teatab ta naeratades, et tal juba on poiss-sõber. Seda infot oleks hea vestluse alguses teda olnud. See pole kindlasti halvim asi, mida naine mehele teha saab, kuid kindlasti ärritav, et ta laseb end paista vallalisena ainult selleks, et sinu meelitusi ja flirti nautida.

3. Nad keelduvad seksist

See on ajaproovi läbinud ja sagedasti kasutatav julm võte. Enamikule meestest on seks sama tähtis kui hingamine, nii et oma tahtmise saavutamiseks või mehe karistamiseks seksist keeldumine on lihtsalt kohutav asi, mida mehele teha. Isegi siis, kui see võte töötab.

2. Nad testivad oma mehi

Oled valmis sõpradega välja minema, kui tüdruksõber helistab ja palub hoopis temaga olla. Tal pole konkreetset põhjust - ta lihtsalt tahab sind näha. Ta teab, et sul oli plaan kuttidega kokku saada, kuid kui sa teda tõeliselt armastad, lähed hoopis tema juurde. Kui tema soovil on juures lause «kui sa mind tõesti armastad», siis on tegemist testiga. Kui sa teed midagi muud, kui kiirustad otsejoones tema juurde, oled läbikukkunud. Selline testimine on julm ja kitsarinnaline.

1. Nad flirdivad armukadeduse põhjustamiseks

Võibolla ta tunneb, et teda ei hinnata, võibolla oli teil just suur tüli või ta armastab piinatud ilmet su näol. Mis iganes see põhjus on, naised, kes flirdivad teiste kuttidega oma kallima ees, on lapsikud manipuleerijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles