Getter Jaani osaleb nukuteatri muusikalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: TV 3

Walt Disney menufilmi «High School Musical» fännid võivad rõõmustada, sest 2010. aasta kevadel jõuab nukuteatri lavale samanimeline muusikal kohalike lauljate esituses.



Nukuteatri direktori Meelis Pai sõnul osutus huvi noortemuusikalis osalemise vastu hämmastavalt suureks ja katsetele voorisid kohale pooled saatest «Eesti otsib superstaari» välja jäänud lauljad.



Praeguseks on sõelale jäänud 55 inimest. «Ma arvan, et me oleme väga hea valiku teinud,» ütles Pai ning lisas, et edasi on pääsenud nii staarisaate finalistid Ott Lepland ja Getter Jaani kui ka Karel Tallermaa, Trafficu solist Silver Laas, Oliver Timmusk ja Uku Suviste.



Tüdrukutest peab Pai suurimaks favoriidiks Jaanit. «Ta tõesti särab laval,» kiitis Pai. Proovidel pidid noored kõigepealt laulma, siis etüüde ja dialooge ette lugema ning seejärel pidid võimalikud peaosatäitjad kokku laulma.



«Me peame selle nädala jooksul ära otsustama, kes peaosa saab, sest 13. novembril on juba pildistamine ja videoklipi filmimine,» rääkis Pai. Pärast seda algavad kohe proovid ja teatri juht andis mõista, et esimese asjana hakatakse arendama osalejate füüsilist ja koreograafilist poolt.



«Selles muusikalis on see ülioluline,» märkis ta. «Näiteks need noored, kel pole jõudu, saadame kohe Kalev Spa’sse, sunnime neid regulaarselt ujumas käima ning spordiga tegelema.»



Alles seejärel õpetatakse noored tantsima. «See on umbes poole aasta töö,» tõdes Pai. «Eks ikka ole hirm ka, et tahame teha suurepärast muusikali, aga kas me suudame need noored näitlema ja liikuma panna nii nagu vaja?»



Muusikali lavastaja Andres Dvinjaninov olevat selles suhtes positiivselt meelestatud, sest tegu on andekate noortega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles