Superstaarisaatest lahkusid Andrei ja Eliisa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalist Anne Arrak
«Eesti otsib superstaari» finalist Anne Arrak Foto: TV3

Pühapäeva õhtul oli TV3 eetris «Eesti otsib superstaari» teine finaalsaade, kus võistlustulle astusid taas kümme finalisti.

Kõige vähem televaatajate hääli said Andrei, Anis ja Eliisa. Saatest pidid lahkuma Andrei ja Eliisa.

Seekord kõlasid lauljate esituses lood saatesarjast «Eesti otsib lemmiklaulu».

Laulud ja kohtunike kommentaarid:

1. Andrei Ozdoba, «Aeg ei peatu»

Mihkel Raud: Kohe näha, et pealinna poiss - sinu esitust vaadates tuli meelde vana reklaam. Väga retrohõnguline diskolugu.

Maarja-Liis Ilus: Sa oled särav ja sümpaatne, kuid ootan siiski sinult rohkem üllatusmomenti. Ole laval julgem.

Rein Rannap: Oled lüürikuna rohkem esinenud ja esile pääsenud. Muidu tubli.

2. Anne Arrak, «Rahu»

Maarja: Kindlasti ei ole Silvi Vraidiga nõus, kui ta ütles, et tegid turvalise valiku. Tegemist on raske liiga ja sa said suurepäraselt hakkama, näidates oma musikaalsust. Häiris natuke, et klammerdusid liialt mikrofoni statiivi külge.

Rein: Minul on väga huvitav jälgida, kuidas laul areneb ja uued põlvkonnad seda tõlgendavad. Mulle meeldisid sinu tehtud alguse peatused, see oli värske mõte. Esinesid enesekindlalt ja veenvalt.

Mihkel: Näed, kui vähe on vaja, et Rein Rannapile meeldida - laula ainult tema lugu. Tänud sellele, kelle näpuvea tõttu sain täna sind kuulata.

3. Ott Lepland, «Eestlane olen ja eestlaseks jään»

Rein: Sai sind jälle kuulda oma tuntud headuses, ma ei oska muud öelda.

Mihkel: Oled kahtlemata suurepärane laulja ja lava tagant tean sind kui sümpaatset meest. Heidan ette kahte asja - lauluvalik oli liiga turvaline ja natuke mängisid üle.

Maarja: Täna olid esimesest sekundist lõpuni välja loo sees. Mulle just meeldis jõud ja et laulsid lugu südamest. Väga võimas mulje jäi sinust.

4. Anis Arumets, «Juulikuu lumi»

Mihkel: Esinemine oli nagu alkoholivaba õlu - oli ja ei olnud ka. Tilulilu on nüüd läbi, nüüd on finaalid. Nüüd ei piisa ainult andest, mida sul kindlasti on, vaid tuleb töötada ja distsipliiniga läheneda loole.

Maarja: Meeldis sinu lähenemine loole, et tegid refrääni teistmoodi kui Jaagup on seda teinud. Minu meelest ei olnud põhjendatud salmi meloodia täielik muutmine.

Rein: Ma ei ole kindel, kas see stiil sobib sulle. Varem oled paremini esinenud.

5. Getter Jaani, «Laul Põhjamaast»

Maarja: Sa tegid väga-väga hea loovaliku, see sobis sulle ideaalselt. Täna jätsid tunduvalt parema mulje kui eelmisel nädalal.

Rein: Maarjaga nõus, parim mulje sinust. Sinu lapsemeelsus ja naiivsus olid selles loos trumpideks. Muret tekitas, et sellega kinnistus lapselik mulje sinust, see on siiski täiskasvanute võistlus.

Mihkel: Mind see lapstähe kuvandi kinnistumine üldse ei häiri. Esinemine oli tore, armas, sümpaatne, südamesseminev ja siiras.

6. Marten Kuningas, «Mägede hääl»

Rein: Meeldib selline peen iroonia sinu esinemistes, et ühelt poolt oled mitmekülgne, kuid samas on kindel isikupära, mille järgi sind ära tunda.

Mihkel: Loodan, et kuskil televiisorite taga armuvad tüdrukud sinusse, sest see esitus oli absoluutselt fantastiline! Kuulub minu kõikide hooaegade paremate esituste top kolme.

Maarja: Loovalik väga hea. Mõjusid enesekindlalt ja oled läinud iga korraga ainult paremaks.

7. Jaanus Saago, «Valgus»

Mihkel: Pean tunnistama, et mul on probleeme õhukitarrimängijatega. See oli minu jaoks natuke showröövija. Muidu oli täitsa okei.

Maarja: Oleme virisenud, et sul jääb energiat väheks. Hea meel, et tegid täna teistmoodi ja elasid laval. Hea mulje, et sa ei ürita keegi teine olla. Laulad väga hästi.

Rein: Parem kui varem. Natuke lihtsaks jääb esinemine. Tahaks teist plaani, salapära, rafineeritust.

8. Eliisa Kõiv, «Depressiivsed Eesti väikelinnad»

Maarja: Minu arust ei teinud sa parimat loovalikut. See on ehk liialt värske ja sa ei loonud sellele uut lisaväärtust.

Rein: Sulle sobivad rohkem rõõmsamad laulud. Tundus, et sa ei samastunud sõnumiga.

Mihkel: Mulle vastupidi meeldis su loovalik. Sa oled ainuke selles lõppseltskonnas, kes valib moodsa ja tänapäevase loo. Natuke häiris hirmunud olek, lugu oli nagu sinust üle.

9. Birgit Varjun, «Eesti muld ja Eesti süda»

Rein: Väga võimas, põrutas täitsa läbi. Näitasid end uuest küljest.

Mihkel: Sa näed täna väga ilus välja! Tundub, et maskuliinsem rock'n'roll on sulle olemuslikum.

Maarja: Nautisin kahte esimest salmi. Oled kõigile tõestanud, et su hääl on väga võimas. Lihtsuses peitub võlu ja ära karda enda lihtsamat häält näidata.

10. Kene Vernik, «Massikommunikatsioon»

Mihkel: Olen tänulik, et nägin üle pika aja seda lugu aktiivses esituses! Väga meeldis, fantastiline!

Maarja: Täna ei läinud ükski noot mööda ja see pole mingisugune probleem, et mõned sõnad läksid meelest. Sinu energia laval on fantastiline.

Rein: Suurepärane, peaaegu täiuslik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles