Superstaarisaatest langes Anne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalist Getter Jaani
«Eesti otsib superstaari» finalist Getter Jaani Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» finalistid laulsid pühapäevases saates armastusest ja suhetest, välja hääletati Anne Arrak.

Televaatajatelt said kõige vähem hääli Jaanus, Marten ja Anne; välja langes Anne.

Esinejad ja kohtunike kommentaarid:

Ott Lepland, «You Can Leave Your Hat On»

Mihkel Raud: Sinu tänane esinemine tekitas kahetisi tundeid. See oli tore, et said ülesandest aru. Tagumine aeg, et võistleja tooks sisse seksuaalsete protsesside erinevate faaside temaatika. Teisalt, kui laulad naisele, kes peaks sinu ees riidest lahti võtma, tahaks rohkem kirge ja vähem vokaalset veiderdamist.

Maarja-Liis Ilus: Stuudiopublik räägib muidugi enda eest. Kuid minu jaoks oli sinu esitus pingeline, oleks võinud rohkem üleolekut sellest loost olla.

Rein Rannap: Minu meelest oli su roll uus, aga elasid veenvalt sinna sisse. Ja see pinge mulle just meeldis.

Anne Arrak, «Still Loving You»

Maarja: Ma nägin täna seda, mida tahtsin, alles viimase fraasi ajal. Imestasin, et miks selle loo valisid, see mõjus mulle vanaaegselt. Olen sind näinud paremas vormis, tänane esitus ei läinud hinge.

Rein: Korralik esitus. Mihkel räägib pikemalt.

Mihkel: Mõtlesingi, et pean Rannapiga pärast lava taga kaklema. Anne, mulle meeldib sinu juures see, et ükskõik kui banaalselt sa lugu esitas, sul on iseloom. See jääkuninganna faktor on väga lahe.

Anis Arumets, «Starlight»

Rein: Esitasid ju tublilt lugu, aga sinu omapärast hääle kõla oli täna vähe.

Mihkel: Minu meelest kõige parem esinemine siiamaani. Peame tänama ossi, kes marrastas su kintsu. Soovitan kõigil Anise blogi lugeda.

Maarja: Ei ole Reinuga nõus, kaldun Mihkli poole. Näitasid end teisest küljest, et oskad hästi laulda. Hea oli kuulata.

Birgit Varjun, «Bitch»

Mihkel: Tahaksin sind tänada, viimased paar nädalat oled meid piinanud mingite jäledate ballaadidega. Kas sa soovilugusid ka teed? Kui sa järgmise saateni vastu pead, siis AC/DC «Hell's Bells» palun.

Maarja: Mina oleks tahtnud just midagi pehmemat kuulda. See lugu on väga ära leierdatud minu meelest ja sa ei andnud lisaväärtust sellele.

Rein: Minu meelest võid kõike laulja ja kõik kõlab hästi.

Jaanus Saago, «Nothing Else Matters»

Maarja: Mul on kohutavalt kahju, et ma ei saanud ise sulle lugu valida. Minu unistus on kuulda sind laulmas midagi eesti keeles, midagi lihtsat ja ilusat.

Rein: Ma ei usu, et loo valikus oli viga. Alati on seesama probleem - ükskõik, millist lugu laulad, kõik on ühtemoodi. Tundub, et sa ei tea, kes ise oled ja kuidas peaksid suhestuma sellesse loosse.

Mihkel: Suurepärane esitus stuudioansambli kitarristilt.

Marten Kuningas, «Valgeid Roose»

Rein: Jäin vaatama huvitavat välimust ja kuidas olid ümber töödelnud laulu. Peaksin hindama sinu laulmist, aga seda peaks ma seedima natuke. Ei leia õigeid sõnu.

Mihkel: Võtsid pahviks vanameistri, tubli! Seda suudavad vähesed. Hämmastav, millise arengu sa oled läbi teinud. Julgen öelda, et praegu seisab meie ees Eesti säravaim meeslaulja.

Maarja: Suur tänu sulle, et julgesid võtta tuntud loo ja tegid sellest midagi erilist.

Getter Jaani, «I'm A Believer»

Mihkel: Juba mitmendat nädalat valid loo multifilmist. Väga tore. Sinu esinemine on nagu teletupsud - mul ei teki revolutsioonilisi ideid, aga ma vaatan lõpuni. Minu poolest võid siin rahulikult olla, kui sa Marteni finaalikohta ära ei võta.

Maarja: Au selle eest, et valisid loo, mis sulle sobib. Tundus kohati, et oled natuke väsinud.

Rein: Kuskilt olen kuulnud, et tahad muusikalis laulda. Näitlejad ja superstaarid on erinevad artistid, poplaulja puhul tahame näha, kes ta ise on. Tänane esinemine oli natuke näitlejalik, lavalik.

Järgmisel nädalal ootab lauljaid ees akustiline voor, milles nad võivad end soovi korral instrumendiga saata. Valitud laul peab iseloomustama neid endid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles