«Selgeltnägijate tuleproov» oli ülekaalukalt nädala vaadatuim saade

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproovi» finalistid Sergei (vasakult), Tarmo ja Kristi kahtlustasid, et publiku hulgas istub kadedaid nõidu, kes nende mõttetööd segavad.
«Selgeltnägijate tuleproovi» finalistid Sergei (vasakult), Tarmo ja Kristi kahtlustasid, et publiku hulgas istub kadedaid nõidu, kes nende mõttetööd segavad. Foto: Toomas Huik

Möödunud nädala vaadatuim telesaade Eesti kanalitel oli tõsielusarja «Selgeltnägijate tuleproov» finaalsaade, mis kogus tervelt 312 000 vaatajat saateminuti kohta.

Teisele kohale tõusis neljandalt kohalt «Võsareporter», mis pakkus huvi 254 000 televaatajale ning kolmandaks langes nädal varem saadete edetabelit juhtinud «Õnne 13», mis meelitas telerite ette 251 000 silmapaari.

Neljandat ja viiendat kohta möödunud nädala vaadatuimate telesaadete tabelis jagasid «Eesti otsib superstaari» hääletussaade ning kodumaine krimisari «Kelgukoerad» - kumbki saade kogus 243 000 vaatajat.

 

Kuues oli Kanal 2 eetris olnud erisaade «Megastaarid vs. selgeltnägijad» 233 000 vaatajaga ning kolmandalt kohalt seitsmendaks langes «Eesti otsib superstaari» põhisaade, mis pälvis möödunud nädalal 221 000 inimese tähelepanu.

ETV uue saatesarja «Sind otsides» teine osa pakkus televaatajatele esimesest pisut vähem huvi ning saade langes 219 000 vaatajaga viiendalt kohalt kaheksandaks.

Üheksas oli komöödiasari «Eestlane ja venelane», mis naerutas 209 000 televaatajat ning vaadatuimate telesaadete TOP 10 tabeli viimasele koha hõivas nädal varem 11. kohaga leppima pidanud «Pealtnägija», mida vaatas 199 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles