Dave Benton pani ratastoolis olnud naise kõndima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton
Dave Benton Foto: Marina Puškar.

Laulja Dave Benton on õppinud Jaapani iidseid ravitsemismeetodeid shiatsut ja reikit ning rääkis, kuidas tema abil hakkas kõndima 40 aastat ratastoolis olnud naine.

Naise abikaasa oli end 40 aastat tagasi, täpselt enne noorema lapse sündi, üles poonud ning Benton küsis, kas ta on oma tütrele rääkinud, et mehe surm oli otseselt seotud tütre sünniga, kirjutas Kroonika.

«Kutsusin tütre sisse, ema rääkis talle kõik ära ja mõlemad nutsid. Mina olin kõige selle juures vaid instrument, kes nende kahe energia ühendas,» selgitas Benton.

Kui nad hakkasid ära minema, tõusis ema omal jalal Bentoni massaažilaualt püsti: «Ta suudles mind otsaette - ja kui te teaksite, kui palju nad tahtsid mulle selle eest tasuda, siis te ei usuks mind! Aga ma ei tahtnud raha, sest see oli midagi liiga ilusat, et seda rahaga rikkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles