Playboyl lips läbi!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harem Show -pidu  Lounge Deja Vu's, kus vallatud Playboy jänkud tutvustasid lahekelt uut juulikuu "Playboy" numbrit
Harem Show -pidu Lounge Deja Vu's, kus vallatud Playboy jänkud tutvustasid lahekelt uut juulikuu "Playboy" numbrit Foto: Lounge Deja Vu
«Playboyga on lõpp! Seal on vaikus majas!,» lajatas juba novembri alguses üks Playboy endine töötaja. Toona kummutas Playboy Eesti tegevjuht Tiina Kruus siiski veel Playboy lõpetamise kohta levivad kuulujutud. 

Tegevtoimetaja Tiina Kruus kinnitas veel novembrikuu alguses, et Playboyga on kõik kõige paremas korras. «Siin arutame hetkel just Playboy detsembrikuu numbrit,» ütles Kruus, kuid lisas siiski ettevaatlikult, et ega erit hästi neil siiski ei lähe.

Tänaseks on selgunud, et Playboy Eesti väljaandaja, Bränd Kirjastused OÜ lõpetas 2008. majandusaasta ligi 2,9 miljoni kroonise kahjumiga ning on otsustanud oma pillid kotti panna.

Elu24 uuris Playboy tegevjuhilt Andre Lindvestilt, mis edasi saab.

Andre, kas Playboy Eestiga on nüüd lõpp? 

Selleks korraks küll. Ma ei oska öelda, mis edasi saab. Hetkel Playboy tõesti ei ilmu. Võib-olla võtab asja üle USA Playboy või siis keegi teine. Igasuguseid läbirääkimisi on siin peetud. Mis faasis asjad on - ei tea, ei oska öelda. 

Igatahes loobus Bränd Kirjastused OÜ Playboy väljaandmise õigusest kokkuleppel litsentsiandjaga, kelleks on Playboy Enterprises International Inc.

Mis tunne on Sul endal?

Olen kurb. Asja sai tehtud kogu hingest. Palju raha ja aega sai asjasse investeeritud. Kuna varem polnud ühtegi ajakirja teinud, siis oli see loomulikult ka uus ja huvitav kogemus.

Jah, kuid samas ka hea õppetund. Püüdsime parimat, kuid... Püüdsime ilma eputamata head asja teha.

Mis viltu läks?

Tulime turule liiga suure pauguga. Liiga suurejooneliselt võib-olla. Aga kuidas teistmoodi nii ägeda asjaga turule tulla, kui mitte efektselt.

Meie esimesed kolm numbrit läksid väga hästi, reklaamimüük oli ülikõva. Aga  2009 aasta esimene pool oli hullumaja, kõik kadus ära. Majanduslangus andis meile hävitava löögi.

Kuidas ise hetkel end tunned? Saad hakkama?

Mina saan hakkama. Olen aasta algusest seotud energeetika valdkonnaga ja kavatsen sellega ka jätkata. Alla ei tohi anda!

Vaata pildigaleriid ja meenuta kauneid hetki Playboy Eestiga!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles