Eksklusiiv: Linnar Priimäe seksikad kaadrid värskes mängufilmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühimängufilm «Mis Su nimi on?» -esilinastus 15.12.09 Tallinna Kinomajas
Lühimängufilm «Mis Su nimi on?» -esilinastus 15.12.09 Tallinna Kinomajas Foto: Karli Saul
Eile õhtul linastus Kinomajas näitlejatar Maria Avdjuško esimene lühimängufilm «Mis Su nimi on?». Filmi peaosas värvikas kultuuritegelane Linnar Priimägi.

Avdjuško ei soovinud enne filmi esilinastust oma šedöövri sisu ette ära jutustada. «Las see jääb vaatajatele üllatuseks,» ütles ta veel möödunud nädalal. Tõepoolest, film üllatas eilsele Kinomajas toimunud esilinastusele saabunud filmihuvilisi täiega. 

Kinolinal möllasid Edgar Savisaar, Linnar Priimägi, Taavi Eelmaa ja Maria Avdjuško ise. Filmi kuumimad kaadrid toimusid homoklubis ja Priimäe voodis, higiste linade vahel. 

«Tegin filmi, et oleks lõbus, ja tegelikult tahtsin selle kinkida oma abikaasale Kristianile sünnipäevaks. Kuna õigeks ajaks valmis ei saanud, siis täna ongi nagu väike järelsünnipäev,» ütles Maria esilinastusel.

Avdjuško sõnul on tehtud lühifilmi sobilik võrrelda näiteks anekdoodiga. Linateos algab stseeniga, milles iseennast mängivale Linnar Priimäele helistab Tallinna linnapea Edgar Savisaar. «Nii et Linnar on üsna tuntud ja teatud olukorras,» selgitas Avdjuško.

«See on lugu tuntud inimesest, kelle tuntus võib mingi sündmuse tõttu ühe hetkega hajuda, ning nii muutub kangelane lihtsalt «inimeseks vihmamantlis», võiks olla Avdjuško sõnul tema debüüdi kirjeldus ühe lausega.

Kas situatsioonid, millesse Priimägi filmis ühe õhtupooliku jooksul satub, on väljamõeldised ja stsenaristi fantaasialend või mitte, seda peab vaataja loomulikult ise otsustama. Väidetavalt on tegu tõestisündinud looga.

Kuigi film sündis kergelt ja valutult, edasisi ambitsioone filmirežissöörina Avdjuškol enda sõnul praegu ei ole.

Mida arvad Sina, kas tegu on kunsti või porriga?  

Vaata pööraseid kaadreid filmist!

ALLA 21-aastastele KEELATUD!

NB! Elu24 sai Maria Avdjuško kaasalt, Kristjan Taskalt, peale loo avaldamist järgmisesisulise kirja: 

Kaadrid eile esilinastunud mängufilmist "Mis su nimi on?" kus peal näitlejad Linnar Priimägi ja Taavi Eelmaa, on pildistatud Karli Sauli poolt seansi ajal ja ilma loata. Filmimaterjalile kehtib copyright. Palun need fotod koheselt eemaldada elu24 kodulehelt ja kustutada, sest tegu on piraatlusega, mis on seadusega karistatav.
 
Kristjan Taska 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles