Selgeltnägija Nastja õpetab, kuidas inglitega sõprust sobitada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nastja jagab vihjeid, kuidas inglitega suhelda
Nastja jagab vihjeid, kuidas inglitega suhelda Foto: elu24.ee
Selgeltnägija Nastja arvates elavad inglid taevalikus-, aga meie materiaalses maailmas ning jagab seepärast mõningaid juhtnööre, kuidas nendega sinasõprust sobitada. 

Nastja: Inglitel on mugavam omas majas. Kui soovite, et inglitel oleks koos teiega hubane, siis peate tegema selleks oma maailma: mõtted, tunded - midagi sarnast nende enda maailmaga.

Lähene inglitele ja nad saavad sulle kiiresti väga lähedaseks. Inglid tunnevad ennast hästi armastuse ja rahulikkuse atmosfääris, aga mitte agressiooni õhkkonnas.

Võib-olla te ei suuda unustada toorutsejat autojuhi. Aga ärritusest vabaneda on täitsa võimalik, on vaja alustada lihtsalt suhtlust inglitega. Alguses kas või 5-15 minutit päevas.

Lülitage välja kõik välisärritajad: telekas, raadio, arvuti ja minge oma lemmiktuppa. Kujutage endale ette ingleid. Teid võib aidata oma lemmikingli ettekujutamine. Seejärel suhelge temaga.

Lihtsalt rääkige inglile oma probleemidest. Rääkige niimoodi nagu oma parima sõbraga muresid ja rõõme jagades. Pärast kuulake. Oodake, kuni tulevad mõtted, mis ingel teile saadab.

Peagi hakkavadki teie suhed inglitega spiraali mööda ülespoole liikuma ja need aitavad teil olla alati positiivses tujus. Aga positiivne tuju lähendab  teid inglitele.

Selgeltnägija-Nastaja on avanud hiljuti ka endanimelise blogi: www.nastjaelu.com 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles