Karilin Engelbrecht: superstaar valitud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karilin Engelbrecht.
Karilin Engelbrecht. Foto: .

Tänavune superstaaride võiduajamine on nüüdseks läbi ja võitjat ootab 100 000-kroonine plaadileping koos ansambliga The Sun. Jääb üle vaid loota, et Danel Pandre peab oma sõna ja plaati hakatakse tegema kohe pärast võistluse lõppu, sest nagu aeg on näidanud - üksnes superstaari tiitel noort lauljat edule ei vii. Selleks on vaja kas head produtsenti või julget pealehakkamist.

Just viimasest ei tulnud puudu Eesti esimesel superstaaril Birgit Õigemeelel, kes vaid 19-aastasena lõi oma plaadifirma ja andis ise oma plaadi välja. Hoopis kehvemini läks aga eelmise aasta võitjal Jana Kasel, kes ootas, et Alar Kotkas tema plaadi välja annaks, aga tuhkagi. Samuti lubas TV 3 Kasele miljoni krooni eest reklaamiaega, aga kui pole plaati, pole ka midagi promoda.

Kindel on see, et ka tänavusele võitjale jagatakse lubadusi ja pakutakse esinemisvõimalusi ning neid tuleb oskuslikult ära kasutada, sest rahvas tahab enda valitud superstaari tegemistega kursis olla. Vastasel juhul võib juhtuda nii, nagu mullu teiseks jäänud laulja Arno Suislepaga, kes oli saate ajal suur rahva lemmik, kuid võistluse lõppedes kadus meedia huviorbiidist ja pidi hoopis Soome ehitajaks minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles