Inna Uit nõuab kohtus sadu tuhandeid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Uit
Inna Uit Foto: Stanislav Moshkov/Bravo!
Kui keeruline on eraisikuna antud laenu tagasi saada, tõestab kulturismi maailmameistri Inna Uidi (43) juhtum. Täna on Uit tões, usus ja lootuses raha tagasi saada pöördunud kohtusse, kirjutab Kroonika.

Uit laenas 2006. aastal 234 500 krooni ilusalongi pidanud firmale Avendore Holding, mis kasutas raha solaariumiseadme ostmiseks. Võlakirjale kirjutas aga alla mitte salongiga seotud Niina Bõstrova, vaid tema ema Nadežda Bõstrova. Tänaseks on Inna küsitavate intressidega tõusnud võlg enam kui neljasajale tuhandele kroonile...

Nadeždat esindav vandeadvokaat Andres Past nentis kohtus, et kohtueelse kompromissi leidmine poolte vahel põrus, aga sedagi, et hagi tema kliendi vastu ei ole väga mõttekas! Samuti toonitas Past, et võla intressid on ebainimlikult kõrged. Past palus kohtul arvesse võtta sedagi, et Nadežda oli juba allkirja andes raskelt haige ja elab praegu tütre kulul.

Arutamisel oli ka Niina roll kohtuasjas. Uit ja tema advokaat Jaan Teder nõustusid, et laenu eest vastutab siiski Nadežda. Praegu tantsijannana töötav Inna aga keeldus seletustest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles