Järjekindel autovaras näppas luksusauto kaks korda järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche 911 Carrera S
Porsche 911 Carrera S Foto: Reuters / Scanpix

Malaisia politsei jäi hiljuti üsna piinlikku olukorda, kui üks ja sama varas suutis lühikese aja jooksul näpata Porche nii autosalongist kui ka politseijaoskonna hoovist, teatab Reuters.

Osaval vargal õnnestus esmaspäeval varastada ühest Penangi maakonna autosalongist osava plaani abil varastada 280 000 dollarit ehk enam kui 3,3 miljonit krooni maksev Porsche. Mees astus autosalongi kallis ülikonnas ning palus müüjalt autovõtmeid. Võtmed saanud, istus mees ülikiirelt autosse ning kihutas läbi klaasseina minema.

Auto leiti politsei salongi lähedusest mõne aja pärast, kuna selle kütusepaak oli tühjaks saanud. Luksusauto veeti kohaliku politsei poolt jaoskonna hoovi. Kuid varas ei heitnud aga meelt, ning kuna ta oli auto võtmed endaga kaasa võtnud, hiilis ta suurema vaevata, bensiinikanister käes, politseijaoskonna hoovi, valas bensiini paaki ja varastas auto teist korda järjest.

Järjekindel autovaras jättis siiski lõpuks oma plaani sinnapaika, kuna selgus, et tema peatamiseks on üles seatud teetõkked. Malaisia politsei üritab autovarast endiselt tabada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles