R2 Aastahitt: esinevad Röövel Ööbik, Sinine, Popidiot, Ott Lepland ja Birgit Õigemeel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib lemmiklaulu - Birgit Õigemeel
Eesti otsib lemmiklaulu - Birgit Õigemeel Foto: TV3

Lisaks eriprojektidele nagu HU? koos Mahavokiga ning Unistuste Bänd 2009, astuvad R2 Aastahiti galaüritusel lavale mitmed sellel aastal silma paistnud bändid ja artistid - Röövel Ööbik, Sinine, Popidiot, Ott Lepland ja Birgit Õigemeel.

Aastahiti auhindu vastu võtma saab hääletada oma lemmikartistid Raadio 2-e kodulehel. Galaüritusele on müügis vaid 300 piletit ning üritus on vanusepiiranguta.

R2 Aastahiti galaüritusel esinevad muusikakriitikute edetabelites võidutsenud Röövel Ööbik, maineka Saksamaa plaadifirma alt albumi välja andnud Sinine, väärika Skype'i «Skype's Go Change The World Award» auhinna võitnud Popidiot, selle aasta «Eesti otsib superstaari» saate võitja Ott Lepland ja 2007. aasta superstaarisaate võitja ning novembris kolmanda stuudioalbumi avaldanud Birgit Õigemeel.

Sellel aastal laval Unistuste Bänd koosseisus: trummid Boris «Borka» Hrebtukov (The Sun), basskitarr Henno Kelp (Terminaator, Pantokraator), erinevad instrumendid Tiit Kikas (Justament), klahvpillid Erik Sakkov (Pantokraator), kitarr Laur Joamets (Dramamama) ning vokaal Jaagup Kreem (Terminaator). Eriprojektina veel laval korraga koos kaks Eesti muusikaelu oluliselt mõjutanud ansamblit – HU? ja Mahavok.

R2 Aastahiti galaüritus toimub 2. jaanuaril 2010. Sellel korral on galaürituse toimumiskoht eriti erakordne ja põnev - 1914. aastal ehitatud Tallinna esimene raudteedepoo Telliskivi tänaval.

«Head ideed tekivad paljuski olukorras, kus pead situatsiooni tavalahenduse puhul nutikust kasutama. Kui võimalused on piiratud tekivad värsked ideed ja nägemused asjale lähenemiseks,», rõõmustab Raadio 2-e peatoimetaja Heidy Purga.

«Aasta 2009 parim muusika kõlab väga eksklusiivses paigas, Tallinna esimeses rongidepoos, millel on ajalugu ja mis väärib tähelepanu. Kuna rongiteema on vähemalt Raadio 2 paljude saatejuhtide ja DJ-de hulgas populaarne ja seda populariseeritakse meil siin toimetuses, siis läks kuidagi eriti hästi, et saame rohkematele inimestele öelda - sõitke rongiga, rong on lahe!»

Kes aga juubeldab seekord Aastahiti stiilseid auhindu vastu võttes? Vastust teab ilmselt see, kes R2-e kodulehel hääle oma lemmikartistidele annab: www.r2.ee/aastahitt.

R2 Aastahitt 2009 gala toimub Telliskivi tänava depoos (Telliskivi 62). Piletid on müügil Piletilevi müügikohtades ja Statoili teenindusjaamades, kokku vaid 300 piletit eelmüügihinnaga 100 krooni. Üritus on vanusepiiranguta!

2. jaanuaril 2010 kell 14.00 algab Raadio2 maratonsaade «Aastahitt 2009». Kell 20.00 avab uksed auhinnagalaks Telliskivi tänava depoo. Kell 21.40 algab Raadio2 ja ETV otseülekanne pidulikult auhinnagalalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles