Kuidas koduste vahenditega tulevikku ennustada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina tead, mis sind lähitulevikus ees ootab? Kui mitte, siis võta appi mõni hea sõbranna, küünlad ja paras ports usku sellesse, mida sa teed, ning sulle avanevad kõige sügavamad saladused.


Toome alljärgnevalt ära rea levinud viise, mis aitavad sul tulevikku ennustada. Sul on veel pisut aega, sest Vene kalendri järgi kehtivad need meetodid kuni 19. jaanuarini, kirjutab Wday.ru. Kas kõik ennustatu ka sulatõsi on, seda me lubada ei saa, kuid peaasi on uskuda ja loota.



Klassikalised võtted

VAHA JA VESI

Lõika või riivi vahatükk peeneks, aseta puru supilusikale (sealjuures pea meeles, et selle söögiriista võid pärast julgelt ära visata) ja kuumuta - kas küünlaleegi või pliidi kohal. Üles sulanud vaha kummuta külma veega täidetud kaussi ning uuri, milline kujund veepinnale kerkib. Tõlgenda vastavalt oma fantaasiale. Kui kogu vaha aga põhja vajus, siis ootab ennustajat pikk vanatüdruku põli.


TULI JA VARI

Võta ajalehetükk, kägarda see kokku ning aseta mõnele suurele taldrikule või pannile ja süüta põlema. Jälgi hoolikalt, millist varju tuleleek seinale heidab. Nähtu tõlgendamiseks kasuta oma fantaasiat.


RAAMAT JA KÜSIMUSED

Võta riiulist paks raamat ning esita endale kõva häälega sind huvitav küsimus. Seejärel nimeta huupi valitud leheküljenumber ja rida ning loe raamatust, mida sulle öeldakse. Püüa mõista, kuidas kirjapandu sinu küsimusega seotud võiks olla.


VESI, KÜÜNAL JA PABER

Kirjuta paberitele sinu jaoks olulised sündmused (pulmad, uus töökoht, rasedus, uus tuttav jne) ning aseta paberilehed veega täidetud vaagna servadele. Võta poolik Kreeka pähkli koor, pane selle sisse pisike küünal ja süüta põlema. Lükka pähklikoorest laevuke liikvele ning vaata, millise paberi juurde see sõuab - just see sündmus ootab sind lähitulevikus.


Unes ennustamine

PABER JA PADI

Kirjuta pisikestele paberitükkidele erinevad mehenimed, pane need kõik padja alla ja jää magama. Hommikul ärgates tõmba pea alt välja esimesena kätte sattunud paber ja loe, mis nimi seal kirjas on - see ongi sinu tulevase nimi.


Kõige julgematele

KAKS PEEGLIT

Aseta kaks peeglit teineteisega vastakuti, kustuta valgus ja süüta küünal. Istu ise kahe peegli vahele ja vaata hoolikalt peeglisse moodustunud peegelduste galeriid. Mõne aja pärast peaksid nägema peeglis oma tulevase kujutist.


PEEGEL, KAMM JA ÕUN

Kustuta valgus ja istu peegli ette. Võta vasakusse kätte õun ja paremasse kamm. Hakka juukseid kammima ning vaata üle parema õla peegli poole. Kui oled tähelepanelik, võid näha peegeldumas oma tulevast armastust.


Kui elad maal

SAUN JA VEETOOBER

Mine öösel hiljuti köetud sauna, süüta küünal ning pista käsi külma veega täidetud toobrisse. Mingi aja möödudes peaksid tundma, kuidas keegi sinu kätt puudutab. Kui selle puudutaja käsi on karvane, siis saad endale rikka mehe, kui karvutu ja sile, siis vaese.


KUKK, TERAD, VESI JA PEEGEL

Pane põrandale pisut teri, peegel ja taldrik veega. Lase kukk lahti. See, mille juurde kukk esimesena läheb, ennustab, milline on sinu armsam tulevikus. Kui kukk valis peegli, tähendab see ilu ja õrnust, viljaterad näitavad rikkust ja vesi tähistab joodikut.


KOERAD

Mine keskööl õue ja kuula koerte haukumist. Kui koerad valjult hauguvad, saad endale noore mehe, kui koerad vaid kähisevad, siis pead leppima vana mehega.


Käepärased vahendid

KASS JA UKSELÄVI

Mõtle oma soov ja kutsu kassi. Kui ta astub tuppa, pannes esimesena vasaku käpa üle ukseläve, siis läheb sinu soov täide, kui aga parema käpa, siis mitte.


MUNA JA VESI

Võta värske muna, tee otsa väike auguke ning nirista munavalge veega täidetud klaasi. Munavalge moodustatud kujutise järgi saadki endale tulevikku ennustada.


SÕRMUS JA VESI

Täida klaas kolmandiku osas veega ning aseta sõrmus ettevaatlikult klaasi põhja. Vaata sõrmuse keskpunkti ja keskendu, seal peaks vilksatama sinu kallima nägu.

Sellest ennustusest on ka teine variant. Seo sõrmus pika niidi või juuksekarva otsa ning lase hinnaline ehe klaasi pühja. Seejärel tõsta sõrmus ettevaatlikult veest välja ning hoia vee kohal. Varsti peaks see hakkama pendeldama. Lugedes ära, mitu korda sõrmus vastu klaasiseina kõlksatab, saad teada oma tulevase abikaasa vanuse.


NÕEL JA MÜNT

Aja niit täiesti uue nõela taha ja pane kahekorra. Istu laua äärde ja aseta parem küünarnukk lauale. Samasse kätte võta ka niit ja hoia nõela laual lebava mündi keskel. Seejärel esita küsimus ja oota, kuni nõel liikuma hakkab. Kui see liigub ette-taha, on vastus sinu küsimusele jaatav, kui aga vasakult-paremale, siis eitav.

Mismoodi oled sina endale tulevikku või tulevast armastust ennustanud? Ära hoia küünalt vaka all!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles