Mimicry: viljeleme ülbet ja agressiivset tantsumuusikat

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mimicry pääses Eesti Laul 2010 finaali. Mimicry segab electroclashi psühhedeelse techno, etnobiitide ja garaažirokiga.
Mimicry pääses Eesti Laul 2010 finaali. Mimicry segab electroclashi psühhedeelse techno, etnobiitide ja garaažirokiga. Foto: Mimicry
Eesti Laul 2010 kümne edasipääsenud loo seas oli ka lugu «New», mille autorid Timmo Linnas, Kaspar Ehlvest, Ivar Kaine, Kene Vernik, Paul Lepasson ja esitaja Mimicry.

 

Siin väike kokkuvõte Mimicry-st ka Elu24 lugejatele:

Kes on Mimicry liikmed ja kaua on koos mängitud? 

Mimicrysse kuuluvad Paul Lepasson (süntesaatorid, programmeerimine), Kene Vernik (vokaal), Jaanus Telvar (vokaal) ja Timmo Linnas (kitarr).

Eesti Laulu raames esineme vähendatud koosseisus (ainult Kene ja Paul), kuna lihtsalt juhtus nii. Bänd sai teise nimega alguse 2004. aastal, siis oli see veel Paul Lepassoni ühemeheprojekt. Tasakesi on liikmeid juurde tulnud ja ka lahkunud.

Mis tüüpi muusikat harrastate?

Tegemist on enamasti agressiivse ja ülbe elektroonilise tantsumuusikaga. Eesmärgiks ongi teha ideaalset peomuusikat ning panna inimesed kogema haruldasi emotsioone. Stiililiselt sobib vahelduva eduga kasutada märksõnu electroclash, psühhedeelne techno, etnobiidid ja garaažirokk.

Milline on teie Eesti Laul 2010 konkursil osalev teos? 

«New» on meie jaoks veidi rahulikum eksperiment.

Kuula Mimicry lugu SIIT.


Mimicryd saab kuulata Tartus 22. jaanuaril klubis Plink Plonk. Mimicryga koos astuvad lavale Iiris Vesik bändiga ja Robin Juhkentali bänd Malcolm Lincoln. Pilet 50.- ja uksed avatakse kell 22.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles