Ameerika paranoiateoreetikud peavad Kerlit saatana saadikuks ja vabamüürlaste agendiks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv oli Õllesummeri viimase päeva tõmbenumber
Kerli Kõiv oli Õllesummeri viimase päeva tõmbenumber Foto: Jelena Rudi

Meie Kerlit süüdistatakse Suure Lombi taga selles, et tema abil üritavad mustad jõud Ameerika noorsugu õigelt teelt kõrvale juhtida.



Mitmetel okultismiteemalistel netilehekülgedel võetakse Kerli välimus, muusika ja videod pulkadeks lahti ja tõestatakse edukalt ära, et just selliseid Ida-Euroopast imporditud türdukuid kasutavadki salajased niitõmbajad ära, et maailm oma kontrolli alla saada.

Lühidalt kokku võttes viiakse kokku Kerli loomingus esinevad sümbolid ja seotakse need mõistusekontrolli tehnikatega. Erilist tähelepanu pööratakse nn MONARCH-programmeerimisele. See tehnika on pärist iidsest Egiptusest ning läbi keskaegsete gnostikute müsteeriumite ja natsiteadlaste võigaste eksperimentide meie päevadesse jõudnud.

Lihtsustatult seletades võetakse subjektilt traumaatiliste šokkide abil vastupanuvõime ja allutatakse tema meel vaimse isanda tahtele. Näiteks armastatud lasteraamatu «Võlur Oz» autor Frank Baum olevat kah olnud usin okultist ja salateaduste harrastaja; tema looming seetõttu täis salajasi sümboleid, millega lapsukesi mõjutatakse.

Samasugustes pattudes süüdistatakse ka Kerlit. Lisaks tõestatakse edukalt ära, et Ida-Euroopast pärit Kerlit on noorpõlves seksuaalselt ja muul moel ära kasutatud, muutes ta niimoodi vaimsele programmeerimisele eriti vastuvõtlikuks.

Selleteemalisi artikleid saab lugeda näiteks siit, siit, siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles