Maag Hannes Vanaküla: Kerlit tembeldatakse alusetult saatana saadikuks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maag Hannes Vanaküla kaitseb kogu hingest lauljatar Kerli Kõivu
Maag Hannes Vanaküla kaitseb kogu hingest lauljatar Kerli Kõivu Foto: elu24.ee
Ameerika paranoiateoreetikud peavad lauljatar Kerlit saatana saadikuks ja vabamüürlaste agendiks.
Nimelt süüdistatakse meie Kerli Kõivu Suure Lombi taga selles, et tema abil üritavad mustad jõud Ameerika noorsugu õigelt teelt kõrvale juhtida.

Mitmetel okultismiteemalistel netilehekülgedel võetakse Kerli välimus, muusika ja videod pulkadeks lahti ja tõestatakse edukalt ära, et just selliseid Ida-Euroopast imporditud türdukuid kasutavadki salajased niitõmbajad ära, et maailm oma kontrolli alla saada.

Lisaks tõestatakse edukalt ära, et Ida-Euroopast pärit Kerlit on noorpõlves seksuaalselt ja muul moel ära kasutatud, muutes ta niimoodi vaimsele programmeerimisele eriti vastuvõtlikuks.

Elu24 palus antud teemal kommentaari ka meie peanõid Hannes Vanakülalt. 

Hannes, kas ameeriklaste paranoial on mingit alust?

Selge on see, et maailma kontrollib väike seltskond inimesi. Meie nimetame neid vereliinideks. Selge on ka see, et vereliinid kontrollivad vabamüürlasi, kes omakorda kontrollivad ususüsteemi, majandust, kultuuri, riike jmt.

Kuidas need asjad siis täpsemalt käivad? 

Kontrollmehhanismiks on raha. Mis on kasulik, seda sponsoreeritakse. Meil on ususüsteemiks kristlus. Kahjuks on nii, et kui tahame maailma mastaabis läbi lüüa, peame olema kasulikud või vähemalt näima kasulikuna vabamüürlastele.

Miks meie Kerli järsku paranoiateoreetikute poolt liistule tõmmati?

Ega ainult Kerli Kõivu taheta vabamüürlaste poolt  kontrollida, seda tehakse kõikide kuulsate persoonidega. Kuulsused ise ei ole sellest teadlikud. Neid muidugi asjasse ei pühendata. Inimene võib olla andekas, näiteks hea laulja, aga kui pole vabamüürlaste tuge, siis teda kuulsaks ei tehta.

Kuidas see täpsemalt käib?

Kui inimene on 100% juhitav, on ta süsteemile kasulik ja temast räägitakse ainult head. Kerli mõjuvõimu tahetakse vähendada läbi negatiivse kujustuse andmise. Mina isiklikult suhtun Kerlisse positiivselt ja toetan tema lauljakarjääri.

Kus on asja mõte?

Et olukorda mõista, selgitan olukorra tausta. Ususüsteem on loodud selleks, et kontrollida inimeste fantaasiamaailma. Ärimaailmaga kontrollitakse inimese tahtemaailma. Selleks aga, et inimesi täielikult kontrollida, tuleb kõik arenguruumid enda kontrolli alla saada.

Ka Eesti riik on üks arenguruum. Liitudega võetakse arenguruumi juhtimine üle.

Eesti riik ei ole enam vaba. Meie riigiisad on selle maha müünud Euroopa Liidule ning nemad enam tegelikku võimu ei oma.

EL kehtestab reeglid, kuidas meie valitsejad juhtima peavad.

Kahjuks on ka Eesti rahvusegregor maha müüdud. Rahvusegregor määrab kultuuri. Selge on see, et me ei hinda enam enda kultuuri, vaid viljeleme läänelikku imporditud kultuuri.

Selge, aga kuidas vabamüürlased siia puutuvad? 

Vabamüürlased ei ole aga kätte saanud kohalikku vaimsust. Kohalikke vaimseid arenguruume võtab üle ususüsteem (kristlus). Eestis valitseb nõiakultuur. Eestlased ei usu kiriku tõlgendusi vaimumaailmast, nad tahavad elus toimivaid kirjeldusi.

Vaimsus pole midagi muud, kui nähtamatu maailma toimemehhanismide kirjeldus. Selge on see, et seda arenguruumi pole suudetud kontrolli alla saada. Meie, arengumaagid keeldume seda käest andmast.

Vabamüürlastele on see väga suur probleem. Nad teavad, et nad ei kontrolli Eesti vaimsust ja nad kardavad, et see võib levima hakata. Võib tekkida usuline mäss.

Tahaksin siinkohal avalikustada fakti, mida inimesed ei tea. Tõlkisin oma esimese raamatu «Maagia alustalad» inglise keelde ja lasin trükkida 5000 eksemplari. Saatsin raamatud USA-sse. Need ei jõudnud aga müügile, kuna vabamüürlased keelasid ära.

Oletme, et vabamüürlased on aru saanud, et Eesti vaimsust pole neil võimalik hallata, siis mida nad järgmiseks võivad ette võtta? 

Kuna vabamüürlased on nüüdseks teadlikud, et nad ei kontrolli Eesti vaimsust ja nad ei ole võimelised seda üle võtma ja kuna nad ei mõista seda, siis on neil hirm, et Kerli võib salaja Eesti vaimsust levitada, ta on ju eestlane.

Kuna seadusega ei saa tema esinemisi keelustada, siis manipuleerisid nad vandenõuteoreetikutega, et need hakkaksid tema fänne temast eemaldama. Muideks, vabamüürlased lasevad vandenõuteoreetikutel eksisteerida, sest läbi nende saab leida üles inimesed, kes ei allu 100% manipulatsioonile. 

Lõpetuseks tahan öelda, et Kerlit süüdistatakse täiesti alusetult. Ta ei kuulu meie arengumaagide seltskonda. Ta ei ole meie agent ja pole meiega üldse kuidagi seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles