Nõia-Ints plaanib ilusalongi avamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Indrek
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Indrek Foto: Karli Saul
Hiljuti pajatas selgeltnägija Nõia-Ints aka Indrek Leibur, et otsib tööd. Töötada võiks ta nii ärijuhi kui juuksurina. Palgasoov 30 000 kuni 100 000 krooni kuus. Eelnev kogemus juuksuritööks olemas. On juukseid lõiganud ja tattoosid teinud poolele vanglale.

Kuidas Sinust vanglajuuksur sai?

Kunagi Murru vanglas olles oli meil üks vangist juuksur, aga ta vabanes ja peale seda polnud enam juuksurit. Võtsin siis ise masina kätte, sest mul jäi meelde, kuidas see juuksur lõikas.

Ma polnud ka ise juhm, lõikamine tuli kohe hästi välja ja nii hakkasin oma sõpradelgi juukseid lõikama. Kõik olid ülirahul.

Edasi sain Tartu vanglas ametlikult tööle vangla juuksurina ja terve vangla oli minuga jällegi väga rahul. Siiani nutavad taga, sest pole head juuksurit enam.

On see vanglajuuksuri amet kerge või keeruline? 

Seal on raske lõigata, eriti eeluurimissektoris. Kõik ju tahavad enne kohut saada mega head ja ilusad soengud. Mina sain siiski kõigiga hakkama, kordagi polnud probleeme.

Aga samas oskan teha ka tattoosid, terve vangla olen täis tätoveerinud. Mulle meeldivad mõlemad, nii juuksuriamet, kui ka ja tätoveerimine.

Oled hetkel töötu, miks Sa juuksuriks ei hakka? 

Olen käinud salongides maad kuulamas, aga kõik tahavad pabereid saada. Ilma ei taha keegi tööle võtta. Viimane koht, kus käisin, oli Kanal 2 majas, seal all on juuksurisalong. Käisin kohapeal.  Ütlesid, et mõtlevad, aga vastus tuli, et ei taha.

Kumb Sul paremini sujuks, kas meeste või naiste juuste lõikamine?

Tahan olla nii naiste- kui meestejuuksur. Asi on selles, et meeste juuste lõikamises olen väga pädev, aga naiste..., no palju ma neid naisi ikka lõiganud olen. Väheke küll vanglas, sest seal oli ka naisvangidest kliente.

Lõikasin, kuidas sain, keegi mind ei õpetanud. Aga naised käisid mind rohkem juuksuris vaatamas kui juukseid lõikamas.

Aga võib-olla oleks teil hoopis koos Ingaga mõistlik oma salong avada? See oleks kindlasti väga populaarne. Näiteks eksvangide seas?

Jah, olen mõelnud juba vanglas olles, et tahaks avada enda salongi, koos tätoveerimise-, maniküüri-, meigi-ja teiste iluteenustega. See on minu eluunistus - teha endale selline salong. Ma ei oska aga kellegi poole pöörduda, kuidas saab seda alustada.

Aga ehk on Elu24 lugejatel Intsule mõningaid näpunäiteid ilusalongi avamiseks?

Ja mis võiks Nõia-Intsu salongi nimi olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles