Galerii: diiva saabus Balti jaama

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva hommikul kell 8.27 saabus Balti jaama Moskva rong, mille külge haagitud luksusvagunist astus välja suure Venemaa lemmik, lauljanna Alla Borissovna Pugatšova.


Diivat ootasid lumisel perroonil meediaesindajate hordid ja paarkümmend andunud fänni. Viimased olid enamasti lauljanna eakaaslased. Luksusvagunist hüppasid kõigepealt välja turvemehed. Ja siis puudutas Tallinna raudteejaama pinda Alla Borissovna musta nahka kängitsetud jalake.

60-aastane diiva näigi varasest hommikutunnist hoolimata suurepärane välja. Ta kandis tgasihoidlikku musta jakki ja suuri kuldse läikega toonitud prille.

Sel ajal, kui Alla võttis vastu korraldajate ja fännide kohale toodud roosisülemeid, tarisid assistendid vagunist välja aukartust äratava kuhja pagasit. Turvamehed rajasid diivale teed lumivalge limusiinini, mis sõidutas ta peatuspaika Olümpia hotellis.

Hotelli presidendisviidis puhkab lauljanna kuni õhtuse kontserdini pealkirjaga «Armastuse unenäod», mis leiab aset täna õhtul Saku suurhallis. Pärast kahetunnist kontserti sõidab Alla autoga järgmisesse esinemispaika Riiga.

Kohtumisi fännide ja pressiesindajatega ei ole plaanitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles