Kümme nippi edukaks mehejahiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsi oodates on paras aeg seksika pesu varusid täiendada.
Unistuste printsi oodates on paras aeg seksika pesu varusid täiendada. Foto: John Phillips/UK Press/Press Association Images
Kui oled vallalisestaatusest tüdinenud, aga uue suhte alustamiseks pole juba pikemat aega võimalust avanenud, võiks oma elus mõned väikesed muutused sisse viia.

Käitumispsühholoog Jo Hemmings pani kokku kümnest soovitusest koosneva nimekirja, mis peaks aitama naistel end uue armastuse leidmiseks ette valmistada, vahendab Femalefirst.

1. Proovi midagi uut! Ära piirdu pimekohtingust või uue seksika riidekomplekti ostmisest unistamisega, vaid tee oma plaanid teoks.

2. Psühholoogi või nõustaja külastamine võib anda inspiratsiooni ja kindlust, mille abil uue suhte suunas liikuda.

3. Kasuta juhust ja tee oma pesusahtlis suurpuhastus – topiline ja luitunud kraam lennaku otsejoones prügikasti. On aeg investeerida seksikasse pesusse!

4. Muuda oma magamistoa kujundust. Väikesed vürtsikad detailid lisavad ruumile sensuaalsust.

5. Pea meeles, et kohtamas käimine peab olema lõbus. Kui asi kisub ebameeldivalt pingeliseks, on aeg endalt küsida, kas mees ikka on seda väärt ning vajadusel üksi edasi liikuda.

6. Potentsiaalsete partnerite silmis teeb sind huvitavaks see, kui sul on ka muid huvisid peale kohtamas käimise ja töö. Vahel võib erilise inimese leida just siis, kui võtad meheotsinguid mõnda aega vabamalt ja tegeled muude asjadega, mida naudid.  

7. Kui leiad, et äsja kohatud mehel pole lootust su südant võita, anna seda talle viisakalt, kuid selgelt teada. See on ausam kui temaga teisele ja kolmandalegi kohtingule minna lihtsalt seetõttu, et sa ei taha teda äraütlemisega pahandada.

8. Järgmine kord, kui su kaaslane küsib, mida sa vahepeal teinud oled, ära kohma vastuseks «Ei midagi erilist». Harjuta selget eneseväljendust ja kasuta juhust oma suhtlemisoskuste lihvimiseks.

9. Arenda oma flirtimisoskusi. Flirtimisel võib küll halb maine olla, aga kui oskad seda õigesti teha, on see kõige otsesem, kuid samas stiilseim viis sümpaatsele mehele muljet avaldada ja ta end hästi tundma panna.

10. Ära sea potentsiaalsele partnerile liiga palju tingimusi. Pole mõtet soovitud omadustest hirmpikka nimekirja koostada ega ka juhuslikule õnnele lootma jääda. Sea kolm tingimust, millele su tulevane kallim vastama peab, ning lase ülejäänul loomulikku rada pidi kulgeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles