Maag Hannes Vanaküla: ärimaailma lõpp saabub aastal 2012!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maag Hannes Vanaküla
Maag Hannes Vanaküla Foto: Erakogu
Täna vastas Elu24 lugejate küsimustele maag Hannes Vanaküla.

Kas Teie, härra Vanaküla, olete käinud psühholoogi juures?
Kliendina mitte.

Kui vana te olete?
43

Kas olete abielus?

Vabaabielus

Kus hetkel töötate?
Ehitusfirmas

Millise rahasummaga kuus hakkama saate?
3000 elamiskulud
2000 sigaretid
4000 korteri kommunaalid ja liising

Kus linnas ja mis rajoonis elate?
Tallinnas, Mustamäel.

Kas teil auto on?
Ei oma, auto on liisingus.

Kas te korraldate ka maagia kursusi? Kui jah, siis kus ja kas ning kuidas sinna on võimalik registreeruda?

Jah, Tallinnas. Kui on soovi, tuleks minuga kokku saada, siis määran, kuhu gruppi lähed. Koolitus on tasuta. Eelduseks on mõtlemisvõime.  Kontakti võid saada meili teel zeepot@hot.ee või annab Elu 24 minu numbri.

Kas aitate inimesi ja kas teete seda raha eest või tasuta? Kui raha eest, siis mis on teie taks?

Jah, aitan. Hind sõltub teenistusest: alla 10 000-kroonise sissetuleku puhul 300 krooni ja  üle 10 000-kroonise sissetuleku puhul 500 krooni. Tõsiselt hädasolijat võin raha puudumise korral ka tasuta aidata. Äri, konkurentsi ja muud kasumit puudutavad probleemilahendused on kallid ja kokkuleppelised.

Mida arvate saidist para-web.org ? Meeldib ei meeldi? Arvate ka, et liiga palju täis ISEHAKANUD maage?


Ma ei külasta seda, kuid üldiselt arvan, et see on inimestele vajalik. Kuna meil ei ole korralikku maagiaõpetust, siis ainuke tee ongi olla isehakanud maag. Ja elu näitab, kellest asja saab.

Mis on meie elu mõte siin planeedil nimega Maa?

Areng. Hetkel peame muutuma tarbivast inimesest loovaks (jumalikuks) inimeseks

Mida arvate inimeste eelmistest eludest? Eksisteerivad need üldse ja kas neid on lõpmatus koguses?

Eksisteerivad. Lisaks on kehastused teistel planeetidel, universumites ja aegruumides. Neid on tõesti palju, sest olemuse areng on väga pikk protsess.

Mida seksimine noorte naistega teile annab?

Üldiselt sama, mis teistelegi. Seksi mõjud võivad olla väga erinevad, alates sellest, et saad naiselt mingi probleemi, lõpetades sellega, et saad kasuliku energia, mis aitab elus läbi lüüa.

Kas šarlatanina esinemine on tasuv?

Väga tasuv, võid kokku ajada miljoneid.

Kas ullikeste leidmine ja moosimine on lihtne?

Kui räägid, et oled Jeesuse poolt välja valitud ja esitad Venemaal Parateaduste Instituudist saadud diplomi (selle teed ise), räägid inimestele ainult seda, mida nad kuulda tahavad ja kõige tähtsam – pakud inimestele kaitset minu kui kurjusejõu eest, siis on sul kliente massiliselt.

Loomulikult tasu saad tuhandetes, sest sinusugune tegelane on väga väärtuslik. Kui küsid tasu sadades kroonides, siis usaldusväärsus kaob.

Küsin sellepärast, et töötuks jäänuna võiksin ka ju kas või niimoodi midagi teenida.
Proovida võid, aga annan soovituse: anna inimestele midagi kasulikku, sest meistrid ei jää kunagi nälga.

Ja veel - kuidas pääseda südametunnistusepiinadest kui jälle üks ullikene pehmeks räägitud? Teil südemetunnistusepiinu vist ei esine, või kuidas?

Südametunnistusepiinad on hind, mida pead maksma kerge elu eest. Tasuta pole siin maailmas midagi. Minul piinasid pole, sest ma ei peta inimesi. See on ka minu fenomeni saladuse võti.

Mida teha sellise abikaasaga, kes kogu aeg räägib ja räägib ning jutt on suht negatiivne, kuid koos on elatud juba palju aastaid ja lahkuminek küllaltki raske.

Ühesõnaga - mis teha inimesega kes ei lase teisel omi mõtteid mõelda ja seega ei anna hingamisruumi.

Anna talle territoorium, mis kuulub ainult talle. Tingimusi ei tohi peale panna. Probleem hakkab tavaliselt sellest, et lapsele ei anta territooriumi, mis kuulub ainult talle, ta ei ole seda leidnud ka kusagilt mujalt ja nii kasvab ta vinguvaks täiskasvanuks.

Sina kui naine saad talle anda koha, mis kuulub vaid temale. Kui mees ei hakka ka pärast seda arenema, pole sinul probleemi lahendamiseks enam midagi teha. 

Kust võtate endale õiguse endaga puntras ja haavatavaid inimesi oma rumalate väljamõeldistega lollitada? Kas teil häbi ja südametunnistuse raasugi pole?

Need ei ole väljamõeldised. Esita sama küsimus kirikuõpetajatele.

On sul maailmavallutamise plaanid, et üritad massipsühhoosi tekitada oma jaburate arvamustega?

Plaan on vallutada mentaaltasandis asuv inimese mudelkeha meesaspekt.

Kas Te ei ole kunagi mõelnud jätta oma jaburused ja hakata normaalse inimese kombel elatist teenima? Olla natukenegi aktsepteeritav inimeste silmis?

Mulle ei lähe lammaste arvamus korda. See ju kiriku poolt antud.

Kas teil on ka mõni õpitud eriala, või sündisite kohe maagina ega pidanudki vajalikuks miskit eriala õppida?

Lõpetasin Gustav Adolfi gümnaasiumi matemaatika ja füüsika eriklassis. Ülikoolis käisin TIP-is, õppisin automatiseeritud juhtimissüsteeme. Lihtsatest erialadest olen läbinud keevitaja kursused ning olemas on ka baarmeni paberid.

Mis sul viga on ja millest sa aru ei saa?

Pole keskkonda, kus oma teisikuid välja arendada. Praegu ei saa ma antireaalsuse ülesehitusest aru.

Kas Teie eetilised tõekspidamised lubavad jätkuvalt inimestel raha välja petta. Kunagi käisin Teie juures tuttava soovitusel... Sai asjatatud nii ja naa Teie soovituste järgi. Sai maksutd ka Teie poolt küsitud summa. Asjal lahendust pole siiani.

Miskit küll vahepeal juhtus, tuttav kes soovitas, lahkus elust oma käe läbi. Kas see ongi inimeste saatus tuua Teile säästud ja kui ka need on lõppenud, siis vabal tahtel "liivaannuse" juurde kostile kolida.

Ma tõesti arvan, et on õige avalikkust Teie eest hoiatada. Mingid võimed Teil küll kindlasti on, aga kas te kasutate neid inimeste hüvanguks või mingit "kurja vaimu teenides" jäägu Looja otsustada. Mina olen palunud kaitsta inimesi Teiesuguste eest ..... Päikest kõigile!

Kui tuttav soovitas, siis ta ise sai ju abi. On loogiline?
Kui ta ennast ära tappis, siis olen väga huvitatud teada saama, kes see oli? Millegipärast ei räägita konkreetsest faktidest aga mitte kunagi. Ja üldse on sinu tekst uskliku oma, nii et ma ei saa sind tõsiselt võtta.

Ma kuskilt lugesin, et kui paganaga seksida, siis saad ise ka mingid oskused jms. Aga et jah, kuidas see käib siis, seksin Hannes Vanakülaga ja saan maailma võimsamaks inimeseks, kuna Hannes Vanaküla on ju kõige tähtsaim, Jumal?

Kas see nagu inimeste ärakasutamine pole? Ja ära tule ütlema, et "Pealtnägija" ja meedia on selles kõiges süüdi, paganad ise ajavad ka sellist juttu. Ma isegi usun, et sul võivad mingid võimed olla jms, aga miks neid halvasti kasutada ja inimestega manipuleerida ?

Üldiselt soovitan laimujutte mitte kuulata. Kui tahad teada, mida ma tegelikult öelnud olen, osta mu raamat «Mees ja Naine». Seal on väga täpselt räägitud, kuidas seks mõjub. See on väga vajalik informatsioon, et elus hakkama saada.

Teiste inimeste halvustamine on märk enda puudujääkidest, teie teete seda aga pea igas oma artiklis. Mis on teie puudujäägid?

Puudu on inimlikest tingimustest.

Teades, et üldjuhul peate te naisi meestest madalamateks, siis kas sellepärast ka teie pidevad rünnakud Nastja suunas. (Et te ei suuda leppida sellega, et naine teid üle trumpas).

Ma ei pea naisi meestest madalamaks. Ma pean neid teistsugusteks. Katsu aru saada, et naine ja mees on erinevad. Kui näed neid ühesugusena, siis paneb sinu aju nad automaatselt hierarhiasse. See näitab juba, et oled sisemiselt katkine inimene.

Kui suur on teie kamp ja kes on need inimesed kes sinna kuuluvad?

Aktiivne suhtlusringkond koosneb 30 inimesest. Nad on väga erinevad nii vanuseliselt, erialaselt kui ametkonniti.

Kas vastab tõele, et Viktooria oli isik, kes teist tegelikult nõia tegi?

Tegelesin nõiandusega enne, kui temaga tuttavaks sain.

Kas tunnete süüd 2008. aastal enesetapu teinud, teie rühmitusse/kogukonda kuulunud koolitüdruku Mareti surmas?

Mareti-nimelist ei ole meie seltskonnas olnud.

Kes sina, vana näss ja su sekt, enda meelest olete, et tulete inimesi lahterdama, kes on valgusejumal ja kes on parasiit ja kas teil häbi pole noori tüdrukuid manipuleerida, et nendega seksida... Teid kõiki peaks hullumajja panema... Haiged inimesed!

Ma olen mõtlev olend. Inimesed ongi erinevad. Selleks, et seda erinevust näha, peab olema usust vaba.

Kas olete teadlik, et vastavalt pühakirjale mõistab Jumal igasuguse nõidumise, lausumise, selgeltnägemise jms. posimise hukka ning nimetab seda jõleduseks. Vastavalt 2. Moosese raamatu seadustele tuleb teid tappa. Kuidas kommenteerite?

Katsuge aru saada, et ma pole kristlane ja ma ei allu sellele süsteemile. Mis siin kommenteerida. Mind on püütud tappa nii füüsiliselt kui vaimselt.

Kas sa ei ole hullumaja külastamise (ja ka pikemalt sinna jäämise) peale mõelnud? Tuleks nii sulle kui ka nendele kasuks, keda sa nii palju maha teed.

Ma arvan, et kasu saaksid paljud, aga ma ei tee tasuta tööd.

Kas te teate, et teil tegelikult pole mingeid üleloomulikke võimeid? See on sama nagu religiooniga, väljamõeldis ja teie puhul enesepetmine.

Minu üleloomulikuks võimeks on iseseisev mõtlemine. Religioon on visuaalmaailm nagu riik. Katsu seda fakti tunnistada. Jah, kõik siin maailmas on väljamõeldis, isegi arvuti, mille taga sa istud. Mina olen selle väljamõeldisega väga rahul.

Mul on kogu elu ummikusse jooksnud. Pole jaksu enam midagi teha ka, sest juba on teadmine kujunenud, et nagunii kõik läheb metsa. Kust peaks alustama?

Kui sa juba eeldad, et kõik läheb halvasti, on tegemist sundmõtte ehk hüpnoosiga ja see tuleks maha võtta. Mõnikord aitab hüpnoosist vabaneda, kui muudame elustiili, välimust, sõprusringkonda, maailmavaadet või midagi muud, mis tooks elusse uusi tuuli.

Kas ka tänava peal tullakse küsima, et palun ennustage mulle midagi?

Ei.

Kas sa oled loll või mängid lolli?
Kui ma paistan sulle lollina, siis näed enda peegeldust.

Kas sa oled kellegi peale mõne loitsu pannud vms?

Ma ei loitsi.

Kes on parim nõid Eestis? Ennast ei saa pakkuda muidugi.
Ma ei tea, kes on parim, aga ma hindan Vigala Sassi.

Millal poliitikuks ja mis erakonda astuksid?

Ma ei astu erakonda. Ma toetan rahvuslasi. Arvan, et mind ei lasta poliitikasse. Korra proovisin valimistele minna ja siis tõmmati mu nimi maha.

Kas oled homoseksuaal?

Ei.

Kas oled tundnud huvi poiste ja meeste vastu?
Ei.

Kas 18-aastaste naistega magamine tekitab sinus sellist tunnet, et tegu on millegi vääraga?
Ei. See  näitab, et olen terve hetero meesterahvas.

Kas sa suudad inimeste saatust muuta?
Ei, sest seda saab teha ainult inimene ise.

Teades, et üldjuhul peate te naisi meestest madalamateks, siis kas sellepärast ka teie pidevad rünnakud Nastja suunas. (Et te ei suuda leppida sellega, et naine teid üle trumpas).

Kuna Nastjal ei ole võimeid, ei saa ma teda lihtsalt aktsepteerida. Vastasel juhul toetaksin oma jõuga pettust.

Oleneb naistest ka. Selles pundis on naisi, kellest Hannes lugu peab. Nastja probleem on see, et ta on New Age kristlane - seesugused on paraku üks üsna rõve oht meie rahva iseseisvusele, kuna nad propageerivad oma saatuse andmist kristlike inglite kätte.

Nagu aga teate, on inglid siin maailmas väga palju jama kokku keeranud... olen ennegi näinud, kuidas inglitesse uskuma hakanud inimesed oma mõtlemisvõime kaotavad ja praktiliselt zombideks või robotiteks muutuvad. Ei, ma pole Hannese suuvooder - lihtsalt on teemasid, kus tema vaated sarnanevad minu omadega


Hannes, miks Sa teiste suhtes nii negatiivne ja kriitiline oled alati? Kas mitte viha ei tuleks suunata mujale (selle asemel et sellega oma "vaenlast" toita)?

Asi on natuke vastupidine. Loe mu viimast artiklit, kus on juttu iidolpesadest (see viisnurgaga). Seal on vastus olemas.

Ja hirmujutud Nastja ja Sergei suursugustest plaanidest Eesti "vallutada" tunduvad ka kuidagi kohatud, arvestades et ega nad nüüd ju nii palju väge täis ka ju pole?

Ma räägin Venemaa plaanist vallutada vaimselt Eesti. Nemad on üks väike kild kogu süsteemist.

Miks teisitimõtlejatesse halvustavalt suhtutakse?
Sest kristlik kultuur õpetab sedasi.

Tahaks ka maagiks saada, kus on võimalik õppida selgeltnägemist, st kes on kõige parem õpetaja? Milliseid riitusi Sa läbi viid, et seksuaalselt paremaks saada? Kas haridus ka on määrav teadja teel?

Õpetajaid ei saa liigitada, kes on kõige parem ja kes halvem. Tuleb valida sobilik.
Ma ei tee riitusi.
Haridus tuleb alati kasuks.

Kas te arvate, et alla tunniajase kasutu konsultatsiooni eest on õiglane 500 krooni küsida? (tean 3 inimest, kes antud summa esimest ja viimast korda teie "konsultatsiooni" eest maksid).

Esiteks ei tea sa, kui kaua ma ühe inimesega tegelen. Teiseks ei tea sa, kui palju on mul kliente, kes tasuvad 500 krooni. See küsimus on ju tegelikult vaid retooriline, eesmärgiks minu laimamine.

Kas te Elu24 valisite enese reklaamiks tänu siinse lugejaskonna kõrgele vaimsele tasemele?
Paistab, et meedia töömehhanismidest ei tea sa ka suurt midagi. Kas Anu Saagim on ka nüüdseks veendunud, et te olete Suur Valgusjumal?

Küsi seda temalt endalt.

Kas te mõne rakendusliku teadmise olete ka ise välja mõelnud või eelistate isiklike kasutute fantaasiate sidumist teiste poolt mõeldud kasulike tõdedega?

Üllatav, kui palju teavad inimesed kuulujutte, mida minust räägitakse ja kui vähe on kursis minu teooriatega. 

Mis haiguse tõttu ja kui kaua psühhiaatriahaiglas minevikus viibisite?
Legendidele ei ole mõtet panustada.

Miks te ei ole omandanud mingit oskustööd?
Sind ei ole õigesti informeeritud.

Miks te arvate, et teil on ennast inimestele vaja reklaamida, kui samas ei ole te arutlevat kriitikat võimeline käsitlema?
Laim ei ole kriitika.

Kas teil on ka mingigi üleloomulik võime, mida seni inimeste juures tunnistatud pole?
Suudan mõista antireaalsust.

Miks te enda foorumist välja viskate teid kritiseerivad isikud? Kas peate tugevat usku enda teadmiste suhtes olulisemaks, kui läbi arutluse neid proovile panna?

Ma viskasin ajutiselt sinu sellepärast välja, et tahtsid alateemas, mis on loodud teooria jaoks, rääkida poliitikast. Aga oled nii rumal, et pole proovinud ennast uuesti sisse logida. Oled oma eelarvamuste ori.

Kas selle aasta matemaatika riigieksam tuleb raske või kerge?

Raskusastmelt sama või natuke lihtsam.


Tean teid.
Inimesed on ikka nii naiivsed ja neid on kerge petta. On ju nii, Hannes.
Miks te bännite oma foorumis teid läbinägevaid inimesi?
Kas sõnavabadus Teie foorumis ei kehti?

Sõnavabadus kehtib, aga teiste terroriseerimine ei ole lubatud.

Mis saab pärast surma?

Osa inimesi läheb Ainujumalale söögiks. Seda on kristlased hästi kirjeldanud, ainult et piin ei ole igavene. See kestab täpselt niikaua, kui süüakse.
Osa hingedest jäävad kinni ja on tardunud seisakus.
Osa kehastub aga uuesti.


Tundud tõepoolset rohkem musta maagia mees tänu meedia tööle (kuigi tegelikult tean sind vaimumaailm.ee-st kui psühholoogia teooriate loojat-arendajat ehk rohkem elu lahtiseletajat enese loodud muinasjutulistes mõistetes ja sümbolkeeles), aga kas oled korraldanud või korraldaksid mõnel juhul purustus- ja tõrjeriitusi abiks rahvale keda vaenlane vaevab?

Ma ei tee riitusi. Minu eesmärk on inimesi arendada, et nad suudaksid elus iseseisvalt hakkama saada.

Kas võimed on rohkem parapsühholoogi laadsed või viid läbi ka keerukaid rituaale ja kasutad atribuutikat?

Ei kasuta abivahendeid.

Kas kasutad oma väge, allutatud massi egregori väge või surnute hingi?

Ainult oma sisemist jõudu.

Kas vaest rahvuskaaslast, kel raha ei ole, aitaksid oma võimetega ilma talle võlakirja esitamata, kui ta esindab umbkaudselt samu väärtusi kui sa ise (miski ju peab see "tasu" olema, kas või see õlatunne peale mille vaesel midagi muud võib-olla anda ei ole).

Paganad aitavad alati teineteist.

Kui sa nii hea selgeltnägija oled, siis mis sa arvad miks sa selgeltnägijate tuleproovis esimeste seas välja kukkusid?

Ma ei olnud piisavalt müüdav.

Mina Maire Paltser Räägin teile avalikult siis oma loo…

See, et mind terroriseerite, seda võtan kui õppeprogrammi, aga teil ei ole õigust sadistlikult ära kasutada Mairet, kuigi ta on palunud ennast rahule jätta.

Kas oled enda arvates jumal?

Jah, sest ma loon enda elu ise ja ei lase seda teistel teha. Lisaks olen ka looja.

Lugupeetud hr Vanaküla!
Kas on võimalik, et Michael Jackson on tegelikult elus? Ootan huviga Teie vastust.

Ei ole, sest loodusvõnge, mis temaga seotud oli, on vabanenud.

Kas te tegelikult ka usute, et teil on mingit "üleloomulikud võimed"?
Kas vahetevahel vastik ei ole inimestele lolli juttu ajada teades, et intelligentsem osa rahvast näeb teid läbi?

Rahva intelligentsem osa mõistab mind. Lambad, kellele on tehtud kristlik ajupesu, arvavad, et ajan lolli juttu.

Kas sa oled ikka solvund, et Nastja sust tegijam on?

Maagilisi trussikuid oskab ta inimestele minust tõesti paremini pähe määrida.

Kuidas avastasid enda üleloomulikud võimed?

Olin siis umbes 25-aastane. Ellujäämiseks polnud muud võimalust, kui välja arendada enda võimed.

Kunagi rääkisite sellisest asjast nagu kobarmass, mis jeesuse süsteemile peksa annab. Mis sellest kobarmassist saanud on ja mida see endast kujutab?

Nad toimetavad edasi. Kobarmass on planeedi anorgaanilised, mis puhastavad inimkuju parasiitkirjutajast. Tegemist on pika protsessiga.

Mida arvate praegusest kaitseväeteenistusest. Kas on see arengule vajalik või lihtsalt järjekordne koht, kus inimestest kristlikke käsutäitjaid zombisid tehakse?

Sõjavägi on mehe arengule vajalik. Kahjuks sisaldab see hetkel tõesti ka kristlikku ajupesu.

Millist saatust näete Eestile? Kas lähematel aastatel on oodata mingeid suuri/mõjukaid sündmusi, mis Eestis toimuksid või Eestit mõjutaksid?

Kuna omavahel võitlevad erinevad jõud, ei ole võimalik ennustada. Ennustada saab siis, kui on üks kindel valitseja.

Kas šamaanirännaku ajal lahkuvad mingid osad inimesest ja keegi tegelane võib tühja kohta "sisse kolida" või on see nagu telekavaatamine, et oled ühes tükis ja näed, mis "ekraanil" näidatakse?

Tehnikaid on mitmeid. Soovitan rännakuks kasutada oma teisikuid, mitte lahkuda kehast.

Kas kunagi taastub/taastatakse Eesti iseseisvus?

Ma loodan. Mis tegelikult tuleb, ei tea.

Oled sa teadlik illuminaatidest ja vabamüürlastest? Kui jah, siis mida tead, mida usud?

Olen. Sellest räägin Nõmme Raadios.

Kas olete hakanud Anu Saagimi ihuhiromandiks?

Mina ei saa hakata. Anu peab võtma.

Kas Sa oleksid nõus minema tõehetke saatesse?

Jah, aga lähedased ei taha.

Miks inimesed ei taha oma peaga mõelda ja otsida hoopis fakte, mitte kuulujuttudele toetuda? Võib-olla seda polegi vaja küsida... Inimesed on ju üldjuhul lollid, vaadake või valimistulemusi. Demokraatia maha!  Ilusat õhtu jätku.

Kristlik orjaaeg hävitas mõtlemise. Kui vanemad ei mõtle, siis üldjuhul ei mõtle ka nende lapsed. Mõtlemise hävitamine käib aga edasi. Praegu kardetakse mõelda, sest mõtlemise eest tullakse kallale.

Kumb sa enda arvates rohkem oled, kas ingel või saatan?

Pole kumbki. Ma ei ela kristlikus süsteemis.

Kuidas tervis on? Millised suhted on sul tuleproovi Kristiga?

Naaberlikud.

Kuidas aru saada, kui mulle on peale pandud mingisugust laadi needus? Mida sa arvad vaimumaailmast?

Kui needus peale pannakse, läheb inimesel kaotsi mingi omadus, näiteks ei suuda mõelda, kaob elurõõm, purunevad suhted vmt. Tihtipeale ei ole tegemist needusega, vaid iseenda lollusega.

Vahet oma lollusel ja needusel on võimalik teha, kui mõtlete, kas olete ise oma elus midagi muutnud. Kui olete teinud kõike endistviisi, mingeid otsuseid vastu võtnud ei ole, on suur tõenäosus, et tegemist on needusega.

Tere, minule te olete jätnud väga sügava mulje. Kas on olemas elu pärast surma ja kas siit ilmast lahkunud inimesed saavad uuesti kokku ka nendega, kes siit ükskord lahkuma peavad? Ootan huviga Teie hinnangut asjale.
Ette tänades üks naine.

Üldreeglina hinged armastavad uuesti kokku saada, aga selleks on vaja kehastuda ühte ja samasse maailma.

Mis su lemmiktoit on?
Grill-liha ja šašlõkk.


Ennist jäi üks küsimus puudu, nimelt. Mis arvate faktist, et suurem osa positiivseid kommentaare teie tekstidele tulevad teie enda kambast? Nagu ka siin teemas esitavad ainsaid positiivseid küsimusi teile teie enda sekti liikmed.

See on teie isiklik arvamus.

Miks te kunagi küsimustele otse ei vasta? Eriti veel ebameeldivatele?

Asjalikud küsimused saavad alati vastuse. Süüdistustele, mis on formuleeritud küsimustena, ei saagi vastata.

Kui eesti rahvas tahaks et te siit riigist kaoksite, kas te oleksite valmis seda tegema?

Ei. Mina kaitsen eestlaste huve. Minu kadumisest on huvitatudud Venemaa. Muideks, ma ei lase vene luure poolt loodud sektidel võimust võtta. Ja kui inimene tahab, et ma kaoksin Eestist, pooldab ta ju Venemaa ususekte.

Palju te selle artikli ilmumise eest maksite?

Mitte midagi.

Kas sa oled pervert või seksmaniakk? (või lihtsalt sügava vaimupuudega)
Mitte ükski neist.

Milline on teie lemmik auto? Millist omate?
Sõitev.

Kas see te viite seda intervjuud läbi nii, et istute tundide viisi kogu suure jüngerkonnaga koos ja loodate võimalikult tabavaid vastuseid leida?

Suudan ise vastata.

Kuidas alistada täies hoos olevat illuminaatide ja massoonide ajupesu inimkonnale?

Võnked tuleb ära võtta.

Paistab et Vanaküla on Saagim Coca Clubi lemmik ja silmarõõm. Kumb siis kummale armumaagiat tegi?

Mina ei tee armumaagiat. Teiste eest ei oska kosta.

Vanaküla, kas sa oled oma jüngritele armumaagiat teinud, et naised ei saa lahti sinust?

Ma ei pea maagiat tegema. Ma lihtsalt olen.

Kas te olete ammu juba homo?

Te teate, et ma pole homo.
Siinkohal tahaks aga öelda, et on tehtud suur viga minu laimajate poolt. Nad oleks pidanud omavahel ikka kokku leppima, kumb ma olen, kas pedofiil või homo. Kahe versiooni olemasolu korral võivad inimesed mõtlema hakata. Ja kui tuleb välja, et olen normaalne, on kogu töö ja investeering raisus.

Hannes, kas lolliks minek hakkas siis tõesti sellest, kui tsurkad sind sušilkas vägistasid? Ega sa muidugi enne seda kah päris korras ei olnud, aga pärast juhtunut läks mõistus õige imelikuks.

Ei vasta, vaatame, kuhu legend tüürib.

Kulla "maag" Vanaküla... Kas Sa arvad tõesti, et oled eriline ja ei tea tänini, et meil kõigil lausa 100%liselt on needsamad erilised võimed olemas?

Aga kes nende võimete olemasolusse ei usu ja neid ei kasuta, (mõtetega loome nagunii tahtmatult kogu reaalsust, milles elame, kas me tunnistame seda või mitte, vahet pole) see on nende inimeste endi probleem. Või ka mitte, sest ka nii saab järjekordse elukese lõpuni veeretada...

Aga minna abi, ravi või kas või lohutust saama inimese juurde, kes juba kas või üheainsale inimesele surma loitsib, see on juba..., noh pole vist vaja öelda, mis nimelt..., muig... Päikest!

Sa pole minu teooriatega kursis.  Õpetan sind: kui tahad kedagi positsioneerimise teel allutada, pead välja selgitama, mida su vastane usub ja selle peale ehitama mulje endast kui paremast inimesest.

Kui sa nii "selgelt" näed, miks sa saates põrusid? Ja ära hakka ajama, et teiste aura vms jama segas. Miks sa midagi asjalikku ei tee ega panusta ühiskonna heaollu mitte üks raas, vaid tegeled ajupesuga?

Formaadis oli ettekirjutus. Taheti näha, kuidas minu „jüngrid“ ilma minuta hakkama saavad.
Ma teen väga asjalikku tööd: kirjutan juba kolmandat raamatut.

Miks sul õllekõht on?
Mure raha pärast.

Kas sinu ususektis on ka komme, kus kõik naissoost liikmed peavad suure maagi ning liidriga amelema ammutamaks liidri "elumahladest" "kosmilist tervendavat energiat"?
Ei.

Kas oled mõelnud koostööst Vormsi Ennuga?

See pole võimalik.

Lp. Suur Maag!
Olen ka hakanud viimasel ajal igasugu asjade peale mõtlema. Ja nüüd ongi minul hea võimalus pöörduda Teie, kui Suure Maagi poole küsimusega.

Nimelt, kas Teie , kes olete harukordselt tark ja erudeeritud pole uurinud maagia ajalugu Eestimaal. Olen nimelt kuulnud, et enne ristirüütlite lagastust ja vallutusi olid meie esivanemad ülikõvad maagid.

Naabrid olid juba ainuüksi tsuudide (tsuhhnaade) nägemisest laiali jooksnud ja justnimelt hirmust nende üleloomulike võimete pärast. Tolleaegsed esivanemad ju taandusid ka osaliselt siit ida ja põhju suunas ja ilmselt ongi need lapitargad ja muud mälestused ju meie esivanematest.

Võiksite sellel teemal kunagi pikemalt kirjutada, kui muidugi mahti leiate oma piiratud aja juures! Aitäh!

Kahjuks on olulised allikad hävitatud. Ma ei saaks materjali kokku. Ma tean aga, et mu soontes voolab seesama veri ja ma taastan need teadmised.

Kas Nõmme raadio eetris oleva saate sisse -ja väljajuhatavat teksti lugeva Martin Arnholdi kõne tuleb lindi pealt, sest see on eranditult igakord samasugune. Juhul, kui see ei tule lindilt, siis mida arvate Martin Arnholdi vaimsest tervisest ja lausete seadmise oskusest tervikuna?

See ei tule lindilt. See on häälestamine.

Miks te kukkusite saatest välja varem kui teie ülejäänud meeskond?

Sest nii oli ette nähtud.

Kas oleksite valmis avaldama oma huvide tagamaid, seoses Eesti Vabariigi tulevaste "kriisisituatsioonidega", millise ametikoha Te valiksite kui Teile pakutakse mõnda ministeeriumi juhi vakantsi?

Kas olete valmis pakkuma mõne mõistliku isiku, tänaste ebakompetentsete ja poliitiliste erakondade poolt mahitatud ametnike asemele? Nimetaksite ehk mõne?

Ma kavatsen jääda vaimseks inimeseks ja tegeleda kristliku kultuuri väljajuurimisega. Seega looksin uue ministri koha. Ministrite leidmine on päris raske ettevõtmine, aga kui selline võimalus tekib, otsin nad üles.

NB! praegustest poliitikutest meeldib mulle ainult Ivari Padar. Tema võtaksin oma meeskonda. Ta hoolib rahvast.

Tere!
Kas võite tunnistada täiesti ausalt, et olete hea inimene? Räägitakse ju, et segasite selle aasta "Selgeltnägijate tuleproovi" finaali, lisaks esimeses saates õhutasite nõidade sõda, ja Teie maine ei ole just parim, pigem vastupidi.

Ma ei ole hea inimene. Mul on väljakujunenud prioriteedid. Hea inimene ei tea, kelle heaks töötab. Maailma häda ongi tingitud rumalatest headest inimestest.

Tean, et igal asjal on kaks poolt. Ma eelistan omasid. Seega olen hea eestlaste vastu ja halb eestlaste vaenlaste vastu.

NB! ma ei seganud "Selgeltnägijate tuleproovi" finaali. Mulle ei lähe korda maine, sest ma ei toitu inimestest. Kurb on see, et inimesed ei osta mu raamatuid, sest ma tegin need inimestele, et nad saaksid paremini hakkama.


Tere, lugupeetud härra Vanaküna.
Küsimus aus ja otsekohene- milline peaks olema üks õige naine?

Eelistama meest Jeesusele või mammonale.

Toetan väga head küsimust, mis oli paar kohta eespool! Kas Te oleks nõus aitama Eesti rahvast ja asuma nt. haridus-, või peaminstri rasket koormat?

Loodan, et Eestis tuleb rahvale mõistus pähe ja nad valivad rahvuslikud jöud ennast valitsema!!! Siis oleks kindlasti ka Teie tarkus ja abi üliolulised rahvast juhtides! Kas panete ka käed külge?

Aitäh! Loomulikult annan endast parima.

Kas on mingit võimalust ametlikult Teie jüngriks saada? Tõsiselt. Pean Teid Antikristuseks!

Minu teada ei ole ühtegi ametkonda, kes registreeriks jüngreid. Ma ei vaja jüngreid, vaid mõtlevaid asjalikke inimesi. Kui tahad asjalikuks saada, loe mu raamatuid. 

Kas näete inimeste ümber värve või mingit aurat? Kas kuulete hääli peas? Jõudu!

Ma kasutan nelja sisemaailma ühismõju.

Miks te suhtute nii halvasti kristlastesse ja propageerite seda sallivust. Te peate ju tunnistama meie EV seadusi, mis annab usu ja mõttevabaduse. Kas te suudade vähemalt kristlasi sallida?

Kõigepealt pead aru saama, et kristlus hävitab kõik teistsugused. Ta loodi inimesi vaimselt vigastama, seega pole võimalik nendega koos eksisteerida.

Armastate asju lahterdada kastideks ja tabeliteks, kuid seda tehes väänate tervikut oma usutud teooriatega sobivaks. On teada, et hing on tunnete kogum läbi mille ennast ja ümbritsevat mõtestatakse ja suhestatakse ehk osa alateadvusest.

Kui väidate end nii teadlik olevat, miks siis käsitlete tükikest alateadvust eraldiseisva osana teadvusest?

Õppimine käib ühe kaupa, järjekorras.

Olemus kui puu peegeldab inimest kui mina tervikuna: mõtteid, tundeid, emotsioone, valikuid, teadvust ehk siis lehti, tüve, juuri, vilju jne. Miks teie meelest peaks olema Olemus kui tervik enesest eraldi võetud osa, mis suhestub enda osadega samaväärselt?

Olemus on puhas inimene. Kõik ülejäänu on segu teistega.

Kumb oli enne, kas muna või kana? Sina, Hannes, ometi tead vastust sellele. Valgusta meid ka. Tänud!

Muna, sest dinosaurused munesid juba siis, kui kanu polnud olemas. Geneetiline mutatsioon avaldus esimesena munas, kui uue liigi seemne alges.

Ilmselt loeb meie "peamaag" ainult vene keelt, sest näiteks värvi kasutamine maagide ja ka inimeste lahterdamisel tuleneb ainult vene mustade maagide koolkonnast, kusjuures on üle võetud lääne maagide koolkonna aura värvide tõlgendus erinevate inimtüüpide puhul.

Nii et, tema raamatu kaas on juba plagiaat, sisu ma ei tea, ja ilmselt ei loe ka, sest ükski maag ei saa tunnistada avalikkuse ees, et ta on.., nagu teeb süüdimatu "ravitseja".

Väga mõistlik on teha otsuseid asju mitte uurides. Muideks, see on iroonia.

Kui vana on kõige noorem n. keda sa pannud oled, pedo!?

16-aastane.

Kuna on tähelepanuväärne, et saab meie "peamaagile" veel küsimusi esitada, siis:
1.millises maagide kogukonnas on su vaimne guru ja millised on seal riitused(raskusastmetes), mis sust sinu arvates ipsissimuse tegid.

2.on hulk kättesaadavat maagiaalast kirjandust, millised on neist sinu arvates võltsingud?

3.kui sulle satuvad ette Smaragdtahvlid ladina keeles, kas sa saad aru, kui nende tõlkija on eksinud?
4.millised on sõna sõnalt kristlaste poolt üle võetud meie isa palve ärajäetud read (ladina keeles, näiteks)? Kui ladinat ei jaga erialaselt, siis rahuldun ka sinu eesti tõlkega!

P.S. Ole hea, vasta ise, kui kasutad WEB ja abiliste mõistust, näen ma seda kohe!!!

Ma pole kristlane ja ei kavatsegi selle maailmaga tegelema hakata. See meetod – küsimustega juhtida kristlusesse – minu peal ei toimi. Ole mureta, ma ei torma internetti uurima, sest vaimsete teadmiste allikad on ikka antireaalsuses.


Miks sa "peamaagina asjade tunnetamisel skeptikute katses 100% eksisid?

Sest teooria inimestevahelise sidusvälja kohta polnud valmis. Pole ka praegu lõpetatud.

Kuna soovid oma küsimustega kontrollida, kui hästi ma tunnen kristlust, kordan veel: ma ei ole kristlane. Ei soovi samadele küsimustele mitu korda vastata, seega eiran teisi sinu poolt esitatud küsimusi.

Tere! Mul on Teile selline küsimus: Kuidas läheb Teie pojal Martinil ja millega ta praegu tegeleb?

Kasutad praegu ära minu last, et mulle haiget teha. See on kõnekas fakt näitamaks, et oled kordades sadistlikum inimene kui see, kelleks mind püütakse tembeldada. 

Kas sa saaksid tulla ja mu nagi ära remontida? Sa oled ju kõva remondimees!

Kui maksad, siis ikka.

Kas plaanite ka 24. minna protestima koos rahvuslike jõududega tolle aastapäeva vastu ja suppi jagama lihtrahvale?
Jah.

Millal Maag Hannes oma väega asjad osta.ee oksjonile paneb?
Ma ei tee seda.

Kas sina olid kuidagi Baari-Talise surmaga seotud?

Ma loodan, et mitte. Aga õhku on jäänud rippuma versioon, et ta mõrvati sellepärast, et suhtles minu ja iseseisvusparteiga.

Kas aastal 2010 algab suur sõda?

Vaimselt jah, füüsiliselt ei.

Küsimus oleks selline. Kui need küsijad, kes teie tegemiste, tõekspidamiste, arvamuste jne kohta infot soovivad välja arvata, siis mida ütleksite neile, kes saamata aru et see rubriik on antud juhul küsimuste esitamise kohana mõeldud, püüavad end siin välja elada lihtlabase sõimu, solvangute, roppuste ja muu sarnasega?

Kas on üldse mõtet vastata inimestele, kelle käitumise kohta kõlbaks hästi üks Türgi vanasõna: "Vanker härja, loll lolli järel!".

Nad ei mõista, kui nendega rääkida. Nad mõistavad ainult füüsilist jõudu, seega pole midagi öelda.

Vabandage,kas te libetamisega ka tegelete?

Ei tegele.

Kas külastate solaariumit?

Ei.

Mida teha siis kui kõik, isegi väga positiivselt alanud asjad, lähevad pidevalt untsu. Justkui sein oleks ees. Kõik läheb alguses viimase peal ja siis on plaks ja kõik?

Ärimaailma süsteem paneb inimese loomingusse jupi sisse. Kui vaimne töö tehtud, siis võtab kogu loodud energia (tasu) endale. Praktiline nõuanne: ära kasuta oma loometöös abimehi, kui suudad ise teha.

Kas Lady Gaga on siis ikkagi mees või naine?

Minu vaatlusandmete kohaselt naine.

Kas mul sellel aastal läheb kõik hästi?

Kui Sinul ei lähe hästi, siis läheb teistel, seega jah.

Mida arvad sellest, et mina ei küsi sinu käest midagi, sest mind ei huvita?

Sa vajad tähelepanu, aga ei oska seda küsida.

Kuna tuleb maailma lõpp?

Ärimaailma lõpp saabub aastal 2012, siis hakkab putukamaailma ajastu. See tähendab, et ühiskonda hakkavad juhtima emandad. Ülejäänud inimestel on õigus ainult teenida.

Mõned paganad kandideerisid kohalikel valimistel, edu nad ei saavutanud. Kas rahvas on loll?

Rahvas usub demokraatiasse. Tegelikult valivad nad endale juhid, keda nad väärivad.

Kas sa kunagi oma "võimeid" vaimuhaigusega ka seostanud oled?

Mina mitte, aga paljud inimesed küll. Mind on saadetud isegi nõia juurde ravile.

Ise te suur selgeltnägija ei tundu, ja halvustate endast paremaid. Miks?

Täpsustus: mitte endast paremaid, vaid neid, kes tahavad olla paremad, aga reaalselt ei ole. Järgin loodusseadust: juhtima peab isik, kes on antud teemas parim.

Kulla Hannes, proovime võimeid, kes jääb peale? 43 aastat hoian vakka all, kuid mitte keegi ei mõista mind. Kas tunnetad inimesi, kes vast-vast surevad ja kuidas?

Normaalse surma puhul lõppeb inimese eluenergia, energiakeha laguneb. Seda on tunda. Ka loomad tunnetavad seda. Mõrva puhul jääb energiakeha alles.

Kas kokkulangemised, ärasõnumised ja täppi läinud ennustused võib selgeltnägemise alla liigitada?

Jah, võib. Selgeltnägemise ilmingud toimuvad kahjuks juhuslikult ning need ei allu inimese tahtele. Üritame välja selgitada selgeltnägemise toimemehhanisme, aga see on suur töö.

Kas jumal on olemas? Kui on, siis mitu? Kas iga religooni kohta üks? Kas ma lepin oma parima sõbraga ära?

Jumalaid on palju. Igal visioonmaailmal (ka religioon kuulub sinna) on looja ja hunnik jumalaid.


Mis sa arvad looduslike hallutsinogeenide tarbimisest?Carlos Castaneda raamatutes on juttu kuidas Mehhiko nõiad neid kasutasid šamaanirännakuteks. Et mida arvad?

Looduslikke hallutsionegeene kasutatakse selleks, et lülitada välja tähelepeanu füüsilisest reaalsusest, et saaks keskenduda vaimumaailmale. Mina seda ei propageeri, sest see lülitab välja ka mõtlemise. Kui inimene ei mõtle, muutub ta orjaks.

Pidev tarbimine võib mõtlemisvõime lõhkuda jäädavalt. Näiteks võtab kanep inimeselt vastutusvõime, see tähendab, et inimene ei suuda mõelda tagajärgedele. 

Et kasvab ju meilgi vastavat liiki seeni, et reisile minna, aga millised võivad olla tagajärjed/(kuritavitamisel)?

Vastatud eelmise küsimuse all.

Aeg annab arutust, maa neelab kogu selle saasta. Miks see maagia värk nii keeruline peab olema, nagu mingi väljamõeldis raktobleerid ja seened ja ei tea mis imeloomad. Maagiat kas on või ei ole. Kes vajab abivahendeid ja keerulist seletust on petis?

Maailm on nüanssiderohke. Usumaailm sisendab meile, et elu peab olema lihtne, see häälestab meid kõige madalamale orjalikule tasemele. Kui oleme orjad, saab meid juhtida endale kasulikus suunas. Võta võrdluseks matemaatika: ei ole universaalset valemit, millega saab lahendada kõik ülesanded.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles