Rammstein purskas tuld ja pidas pidu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksa industriaal-rocki kultusbänd Rammstein andis eile, 24. veebruari õhtul Saku Suurhallis suurejoonelise kontserdi ning suundusid siis Club Hollywoodi ametlikule

afterparty

le.


Suurhallis oli kohal peaaegu 10 000 inimest, kontserdi piletid olid viimseni välja müüdud. Rammstein külastas Eestit eelmisel aasta oktoobris ilmunud albumi «Liebe Ist Für Alle Da» toetuseks. Kontserti korraldanud BDG Musicu tegevjuhi Eva Palmi sõnul läks kontsert täielikult korda. «Publik nautis kontserti täiel rinnal ja Rammstein pakkus seda, mida neilt oodati - ülivõimast

live show

d. Bändiliikmetel jätkus Tallinna, korralduse ja publiku jaoks hulgaliselt kiidusõnu,» rääkis Eva Palm peale kontserti.

Rammsteini kontserdil Saku Suurhallis kõlas kokku 18 lugu. Eesti publik suutis Rammsteinilt tohutute ovatsioonidega välja meelitada lausa neli lisalugu. Esitlusele tulid mitmed palad värskelt albumilt nagu näiteks skandaalne singel «Pussy», aga ka «Rammlied», «Waidemanns Heil», «Haifisch», «Liebe is für alle da». Samuti kõlasid bändi varasemad tuntud lood nagu «Du Hast», «Benzin», «Sonne» ja "Ich Will". Industriaal-roki kuningate showle lisasid vürtsi suurejoonelised laeni tõusvad leegid, meeletu pürotehnika. Rammsteini soojendas Norra bänd Combichrist.

Rammsteini tuur jätkub Peterburis ja Moskvas ning siirdub edasi Riiga. «Kõigil, kes Tallinna kontserdile pileteid ei saanud või soovivad Rammsteini kontserdielamust veelkord kogeda, saavad seda teha juba 4. märtsil Riias, kuhu on veel pileteid müügil. Koostööd Hansabussiga oleme pannud sõitma eribussid, et kontserdikülastust veelgi mugavamaks muuta,» rääkis Eva Palm. Pileteid Riia kontserdile, seehulgas ka mugavatele eribussidele saab osta Ticketpro internetipoest www.ticketpro.ee ning Ticketpro kassast Solaris keskuses.

Pärast kontserti siirdusid kõik Rammsteini liikmed õhtut veetma ööklubisse Hollywood, kus toimus kontserdi ametlik afterparty. Rammstein lahkub Tallinnast täna pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles