Strippar Marco jõudis teatrilavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco uhiuue tätoveeringuga.
Strippar Marco uhiuue tätoveeringuga. Foto: rate.ee
Rakvere Teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe tellis näitlejanna Ülle Lichtfeldtile näidendi «Mina, naine» sajanda etenduse puhul striptiisi, mille viis läbi Tartu staarstrippar Marco.

«Mees sai oma etteastega väga hästi hakkama ja ma loodan, et kõik saalis viibinud sõbrad-tuttavad jäid üllatusega rahule,» ütles Saaremäe Õhtulehele.

Etendus oli meeltmööda ka Lichtfeldtile: «Mina suhtusin Marco etteastesse väga hästi, mulle meeldis,» kinnitas näitlejanna ja lisas, et ei pea strippari tellimist tabuks, vaid lõbusaks ja toredaks üllatuseks.

Marco Tasane imestab kõigepealt, kust selline informatsioon pärit on, kuid tunnistab siis, et jagas tõepoolest Ülle Lichtfeldtiga lava, esinedes näitlejannale ja umbes kolmekümnele saalis istunud inimesele.

«Tundus, et rahvas saalis oli minu etteastega rahul ja nad aplodeerisid mulle kõvasti, šõu lõpus viskasime koos Üllega isegi spagaati,» kirjeldas Marco, keda Lichtfeldt hiljem veel garderoobigi kiitma ja tänama olevat tulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles