Lambert: olen seksuaalselt avatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: Empics / Scanpix
Laulja Adam Lambert tunnistas, et talle meeldivad ka naised.

Pärast superstaarisaates «American Idol» osalemist on noormees end homoseksuaalsena esitlenud, kuid nüüd täpsustas, et on seksi osas avatud mõtlemisega, kirjutab Digitalspy.

«Tüdrukud püüavad mulle sageli läheneda,» rääkis laulja. «Ma leian, et naised on ilusad ja olen pidudel tüdrukutega amelenud, eriti kui alkohol mängus on.»

«Olen üsna vabameelne inimene ja ma seksiksin naisega. Kuigi ma pole suhte loomise osas kindel, on kõik võimalik, sest üldiselt tunnen ma end seksuaalsuse koha pealt väga mugavalt,» jätkas Lambert.

Noormees lisas, et ei soovi, et homoseksuaalsus hakkas seadma piiranguid sellele, kuidas publik teda kui kunstnikku näeb.

«Varem on gei-artistide kohta spekulatsioone levitatud ja see kahjustab su väljavaateid. Aga mina pole seda hetkekski häbenenud. Ma lihtsalt ei tahtnud, et see laulmise varjutaks,» selgitas Lambert, miks ta varem «kapist välja» ei tulnud.

«Lõppude lõpuks on raske olla üks esimesi, kes seda avalikult tunnistab. Ma ei taha oma seksuaalsust kellelegi peale suruda,» lisas laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles