Katrin Siska näitas oma unelmate printsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska ja tema unelmate prints
Katrin Siska ja tema unelmate prints Foto: Lugejafoto
Endine ninjatüdruk ja Edgar Savisaare lemmikaksessuaar Katrin Siska ja tema ärimehest boyfriend Kristjan Varik väisasid möödunud nädalal Muusikaauhindade galat.

Möödunud nädalal toimunud suurejoonelisel Muusikaauhindade galal võis näha harukordset pilti - Katrin Siska oli üritusele saabunud ilma Edgarita. Kaunitari käevangus oli seekord hoopis seltskonnaüritusi harva koos Siskaga väisav peigmees Kristjan Varik. 

«Katrin näis nii armununa. Paitas ja silitas pidevalt oma poiss-sõpra,» pajatas üks galal viibinud külaline. «Kummaline oli vaid see, et kui Katrin tahtis poisil käest kinni võtta, siis tõmbas too selle järsult ära.»

«Võib-olla ei meeldi lauljatari poiss-sõbrale tähelepanu, sest ega poisile ka see eriti meeldinud, kui Katrin tema selga silitas,» lisas pealtnägija. 

Katrin ja Kristjan on koos elanud juba pea kolm aastat. Paarike tutvus 2007. aasta aastavahetustrallil klubis BonBon, kus Katrin astus Kristjanile ise ligi ning tegi tutvust. Kokku kolis paar veebruari lõpus 2008.

Elu24le saadetud vihje põhjal võib oletada, et Siska peigmees on ka kõva pokkerikäsi. Vaata SIIT

NB! Pööra pildigaleriis tähelepanu Katrini peigmehe edevatele aksessuaaridele! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles