Sandra Nurmsalu on lapseootel

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu
Sandra Nurmsalu Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Praegu stuudios oma esimest albumit salvestava Urban Symphony laulja Sandra Nurmsalu ootab last.


Sandra ja tema elukaaslase Tarmo esimese lapse sünnitähtaeg jääb suve keskpaika. Sandra lapseootuse tõttu ilmub Urban Symphony debüütalbum kevade asemel sügisel. Samuti lükkub edasi maikuusse planeeritud albumit tutvustav kontserttuur.

Sandra sõnul lapse ootamine ei tähenda Urban Symphony tegevuse lõppu. Aktiivne kontserttegevus jätkub kuni maikuuni. Pärast seda tuleb esinemiskavas ajutine paus. Debüütalbum ilmub loodetavasti siiski veel selle aastanumbri sees ja albumit tutvustavad kontserdid, millesse on kaasatud ka mitmed külalisesinejad, toimub samuti aasta teises pooles esimesel võimalusel.

Urban Symphony astub ülesse 12. märtsil Eesti Laulu finaalsaates külalisesinejana. ETV otsesaates tuleb uue singli «Skorpion» esmaesitlus.
Urban Symphony ja Sandra Nurmsalu saavutasid 2009. aastal Moskvas Eurovisiooni lauluvõistlusel 6. koha, peale mida on nad jätkuvalt kogunud tuntust ja seda ka väljaspool Eestit. «Rändajad» on seni ainsa eestikeelse loona jõudnud ka ametliku Suurbritannia singlimüügi edetabelisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles