Printsessi-Agnes: protestijal on vananenud arvamused

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsess Agnes Taro
Unistuste printsess Agnes Taro Foto: Jelena Rudi

Mida arvab «Unistuste printsessi» saatest värskelt väljahääletatud Agnes Taro Tartu ülikooli Pärnu kolledži sotsiaaltöö lektori Valter Parve protestiaktsioonist saate vastu?


«Ma arvan, et sellel õppejõul on vananenud arvamused ja ta ei tule uuendustega kaasa,» rääkis Agnes. «No ja nüüd ta üritabki protestida. Ta näeb seda ainult kui kupeldamist, aga ta ei näe, mis seal saates veel taga on, sest ta vaatab seda nii kitsa silmaringiga.»

«Ma sain aru, et ta pole seda saadet isegi vaadanud,» hindas Agnes Parve avaldust. «Kui ta seda vaataks, siis saaks ju aru, et asi pole üldse nii hull, see on põhimõtteliselt mäng. Ise me olime nõus sinna minema, seega, mis see tema asi on. Ega tema seal osalema ei pea.»

«Tüdrukud läksid sinna vabatahtlikult seiklema ja uusi tutvusi saama,» rääkis Agnes enda ja oma saatekaaslaste motiive printsessisaates osalemiseks. «Ja Dimiga tahtsime me muidugi kõik tuttavaks saada. See polnud üldse nii, nagu õppejõule tundub: Eesti tüdrukud läksid rikka mehe järele jooksma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles