Silvi Grigorjeva: olen iga päev ilma meigita!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G-Star avas Pärnu mnt. 8 täiesti uue ja suureima esinduskaupluse Baltikumis. Silvi Grigorjeva ja Indrek Arula.
G-Star avas Pärnu mnt. 8 täiesti uue ja suureima esinduskaupluse Baltikumis. Silvi Grigorjeva ja Indrek Arula. Foto: G-Star
Internetiajakirja Femme.ee juht Silvi Grigorjeva (38) meigi peale raha ei kuluta. «Käin iga päev ringi ilma meigita,» teatab särtsakas naine uhkelt.

Ajakiri Anne & Stiil korraldab 14. aprillil üle-eestilise meigivaba päeva. Esimese omataolise kampaania «Olen ilus, loomulikult!» eesmärk on julgustada Eesti naisi suhtuma kriitiliselt valitsevatesse iluideaalidesse ning tundma end enesekindlalt nii meigiga kui ka meigita.

Seoses sellega uuris Elu24 meie tuntud naiste suhtumist enda igapäevasesse meikimisse.

Silvi: Näed tänagi, sellel moeüritusel, olen ilma meigita. Olen seda peaaegu kogu aeg. Ma lihtsalt ei viitsi. Hetke mood soosib naturaalset looki. Vaata enda ümber! Näiteks see tüdruk seal, tal on ainult kulmud värvitud ja huul õrnalt toonitud ning ongi kõik. Väga ilus! 

Sina näed meigita suurepärane välja, aga mida peavad tegema need kelle nägu vajab veidike korrigeerimist? 

Siis tulebki veidike korrigeerida, aga mitte üle pingutada. Aga ma arvan, et eesti naiste puhul pole ülemeikimine probleem.

Samas panin just Femme.ee leheküljele üles loo Diivanimeik diivanile, mis räägibki just sellest, et naised kõiguvad oma meikimisharjumustes kohati ühest äärmusest teise. Arvan, et saame selle loo eest kindlasti kõva kriitika osaliseks. Aga mul on tunne, et vahel peab siiski olema ühiskonna valvekoer.

Naine, kas Sina suudaksid elada päevagi end meikimata? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles