Ansambel Shanon teatas oma laialiminekust

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 «Aastahiti» Uue Tulija preemia võitnud Shanon esitas show’l oma tuntuimat lugu «Üksinda».
Raadio 2 «Aastahiti» Uue Tulija preemia võitnud Shanon esitas show’l oma tuntuimat lugu «Üksinda». Foto: Artur Sadovski

Homme, reedel 2. aprillil annab viimase kontserdi Eesti Muusikaauhindade valimisel rahva lemmiku tiitli võitnud Shanon. Rock Cafes toimuval kontserdil esinevad ka HND ja The Belka.


Ansambli Shanon looja ja kitarrist Janek Harik ütles, et iga asi saab kord otsa. «Praegusel masu ajal on bändi tegemine ikka paras piin, eriti kui sellest sõltub su igakuine sissetulek - kontserte on lihtsalt nii vähe,» lausus Harik. «Pakume reedel kindlasti meeldejääva etenduse oma lojaalsele austajaskonnale.»

Shanoni liikmetel pole karta töötuks jäämist ja enamik bändist leiab peagi rakendust ansambli HND ridades. «Kui Iron Maidenis on kolm kitarristi, siis HND's on siiani olnud vaid üks. Oleme pidanud ammu plaani võtta oma ridadesse teine kitarrist, aga nüüd saame neid juurde lausa kaks,» lausus HND vokalist Tarvo Mölder.

Shanon on eestikeelset meloodilist pop-rocki viljelev bänd. Bändi loojaks on Janek Harik ning bändi alguseks loetakse aastat 2007. Shanoni esimene singel «Üksinda» mängiti raadiojaamade poolt väga populaarseks ning bänd valiti R2 aastahiti galal 2008. aasta uueks tulijaks.

Üheteistkümnendat aastat koostatavas edetabelisaates Numero Uuno, mis reastas möödunud aasta 100 parimat laulu, jõudis eelmisel aastal Eesti artistidest kõrgeimale kohale Shanon

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles