Ott Leplandi eraelus on iga minut arvel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Karli Saul

Enne jõulu superstaariks saanud Lepland (22) pole jäänud loorberitele puhkama, kohe jõuab poodi plaat, eraeluks jääb noormehel aega aga minimaalselt.


Viimase kuu jooksul tal enda sõnul ühtegi vaba päeva olnud ei ole. «Ütleme nii, et tööpäev algab kell 11 hommikul ja 23 paiku saab õhtule,» pajatab Lepland tänases Õhtulehes.

«Enne superstaariks saamist olin lihtne koolipoiss. Ent kui saade läbi sai, siis juba teadsin, et mul on plaat ja muusikal. Küsisin endale graafikud ja olen neid täpselt jälginud,» usub praegu «High School Musicalis» etendusi andev noorlaulja ajaplaneerimise efektiivsusesse.

Plaadi produtsent Danel Pandre lohutab: «Pole viga, muusikal on juba olemas, saame selle plaadi ka valmis ja hakkame sulle pruuti otsima».

Lepland ei jõudnud muusikalietenduse tõttu ka teisipäeval Kuldse Plaadi tseremooniale, kus eesti koolimissid olid valinud ta aasta ilusaimaks artistiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles