Saade «Tantsud tähtedega» hakkab tuure koguma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Vain ja Olga Kosmina «Tantsud tähtedega» 6.saates
Peep Vain ja Olga Kosmina «Tantsud tähtedega» 6.saates Foto: Artur Sadovski
Vaikselt hakkab tuure koguma ülipopulaarne meelelahutussaade «Tantsud tähtedega».

Nimelt on saate tegijatel vaja augustikuu jooksul välja selgitada, millised staarid sel hooajal jalga keerutama hakkavad.

Näiteks Just!-i andmetel on üks kindel osavõtja rõivadisainer ja moeguru ka Arne Niit.

Samuti tehti pakkumine Bravuuritari abikaasale disainer Ristomatti Ratiale, kes saates osalemisest siiski viisakalt keeldus.

Kindel on ka see, et kolmanda hooaja tantsusaates ei osale enam profitantsijad Veiko Ratas, Kerttu Tänav ja Eduard Korotin.

Viimane oli eelmise hooaja tantsusaates üsna pettunud. Tema tantsupartneriks oli toona modellimamma Beatrice. Paarike kukkus välja juba esimeses saates ning Beatrice keeldus ka finaalsaates osalemisest, mis Korotinit sügavalt kurvastas.

«Järgmisel aastal ma enam kindlasti saates ei osale, isegi kui pakutakse» ütles toona Korotin. Samas ei välistanud ta võimalust istuda źüriilaua taha.

Ühe saatejuhina jätkab ilmselt ka laulja Mart Sander. Naissaatejuhi osas liiguvad aga sahinad, et sel aastal võime selles rollis näha modell Helen Sürjet. Tütarlaps sai suurepäraselt hakkama eelmisel aastal menusaate «Braavo» juhtimisega.

Helen ise uudist ei kinnita ega lükka ka ümber. Nendib vaid lakooniliselt, et talle otsesaate tegemine eriti ei istu.

Poliitikutset soovib tantsusaates osaleda seekord ka tuntud kasiinode vastane võitleja Max Kaur.

«Miks ka mitte «Tantsud tähtedega» saates osaleda, kui mulle seda vaid pakutakse. Minu ema oli ju Estonia priimabaleriin. Tantsimine on mul vist geenides. Eestlastele meeldib tantsida, ja mina pole erand,» mainis poliitik.

Keda sooviksid sina, Elu24 lugeja, näha sel aastal tantsupõrandal liuglemas? 

Kiika ka meeleolukat pildigaleriid eelmiste hooaegade tantsustaaridest!  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles