Ott Leplandi uue plaadi esitluskontsert veenis publiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esitles Ott Lepland Rock Cafés omanimelist esikalbumit, publik kubises staaridest


Veerand tundi enne keskkööd alanud ja kolmveerandi tundi kestnud kontserdil võttis rahvas Otilt kenasti laulujärje üle loos «Otsides ma pean su jälle leidma», kui laulis selge ja kõva häälega refääni «nii on see...». Jäi mulje, et nii ongi, Lepland on oma kuulajad leidnud.

Eesti meeslauljatest olid kohal Koit Toome, Tanel Padar, Jaagup Kreem, Taavi Immato, lisaks Mihkel «muusikakohtunik» Raud, helilooja Ivar Must, «Laulud tähtedega» osalejad ja palju teisi muusikainimesi.

Debüütalbumil on 12 eestikeelset lugu, millest mitme loo autoriks on laulja ise. Noort lauljat on oma loominguga toetanud ka näiteks Aapo Ilves, Hendrik Sal-Saller ja Tanel Padar. Taustalauljatena teevad plaadil kaasa Marvi Vallaste ja Rolf Roosalu, helirežissöör on Kristo Kotkas, albumi produtseeris ansambel The Sun. «Olen ise oma esimese albumiga väga rahul,» on Lepland avaldanud.

Järgmisel nädalal näeb Leplandi kontserdiga plaati esitlemas Pärnus ja Tartus, täna astub ta üles Kuressaares.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles