Video: Paris Hilton kandideerib USA presidendiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton
Paris Hilton Foto: WENN

Seltskonnadaam Paris Hilton lasi välja video, kus ta tänab presidendikanditaat John McCaini, et too presidendivalimisteks tema kandidatuuri esile tõstis.

 

McCain lasi nimelt välja video, kus ta võrdles Barack Obamat noorte kuulsustega nagu Paris Hilton, kirjutas WENN.

See reklaam vihastas Parise ema ja nüüd ongi vastus olemas. Parise video alguses tutvustatakse ülivanu staare, kes mäletavad aegu, «kui tantsimine oli patt ja õlut serveeriti ämbrites».

Siis esitatakse küsimus, kas McCain on valmis riiki juhtima.

«Hei, Ameerika! Mina olen Paris ja ma olen kuulus. Ma ei luba muutust, nagu too teine tüüp – ma olen lihtsalt kuum. Kuid see valgete juuste ja kortsuline mees mainis mind oma reklaamis, mis tähendab vist, et ma kandideerin presidendiks,» räägib päevitav Paris, kes seejärel räägib veidi ka energiapoliitikast.

«Tänud, valgete juustega tüüp. Ma tahan Ameerikale öelda, et olen valmis riiki juhtima. Kohtume debattidel, l****d. Ma pean nüüd minema asepresidenti valima – ma mõtlen Rihannale. Ja Valge Maja värvin ma roosaks,» lubas Paris reklaami lõpus.

Vaata täispikka reklaami siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles