Venemaa poliitik võis tulnukatele riigisaladusi välja lobiseda?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa poliitik võis tulnukatele riigisaladusi välja lobiseda?
Venemaa poliitik võis tulnukatele riigisaladusi välja lobiseda? Foto: SCANPIX

Venemaa Lõuna-Kalmõkkia regiooni juhi Kirsan Iljumžinovi väitel tulnukad röövisid ta.

Iljumžinov sõnas telesaates, et ta viidi mingisugusesse kosmoselaeva, kus olid kollaseid skafandreid kandnud olendid, kirjutab The Sun.

Nüüd kardavad mitmed Venemaa poliitikud, et Iljumžinov avaldas tulnukatele tähtsaid Venemaa riigisaladusi. Poliitikud esitasid president Dmitri Medvedevile palve, et Kalmõkkia juhi juhtumit uuritaks.  

Iljumžinov esines Venemaa 1. telekanali jutusaates 26. aprillil. Mehe kinnitusel oli ta oma Moskva korteris  õhtul magama jäämas, kui ta kuulis kuidas keegi teda rõdult hüüab.

Iljumžinov läks rõdule ning nägi aias kosmoselaeva, mis oli pikliku kujuga ja poolläbipaistev.

Kollastes skafandrites olendid viisid poliitiku sinna sisse. Mees meenutas, et ta ei olnud esialgu võimeline nende olenditega suhtlema.

«Küsisin millises keeles nad suhtlevad. Tundus, et nad suhtlevad mõtete abil ja kaasasid ka minu mõtete abil suhtlusse,» lausus Kalmõkkia juht.

Iljumžinovi arvates saabusid tulnukad Maale siinset keskkonda uurima.

Venemaa duumasaadikud Andrei Lebedeviga eesotsas nõuavad Iljumžinovi juhtumi uurimist. Lebedev kirjutas president Medvedevile ka vastavasisulise kirja, milles avaldas kartust, et Kalmõkkia poliitik on tulnukatele tähtsaid riigisaladusi välja lobisenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles