ERKI Moeshow näitlejad teevad moe-show proovi avalikult - tule ela kaasa!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI  Moeshow
ERKI Moeshow Foto: ERKI

16. ja 17. mail vahemikus 16:00-17:00  teeb ERKI Moeshow näitetrupp oma esimesed avalikud proovid Viru Keskuses. Keerulise konkursi läbinud noored aktivistid teevad oma esimesed etteasted avalikult kõigi silme all, vältimaks tulevast rambipalavikku.

Aprillis toimunud näitlejate casting'ult, ligi viiekümne soovija seast, valiti välja 17 silmapaistvamat: Evelin-Marleen Orav, Jaana Tõnisson, Janar Juhkov, Liisi Siska, Heili Haug, Liis Brit Pertelson, Siim Tootsi, Laura Verte, Maria Mokretsova, Jekaterina Fedkina, Gerda-Anette Allikas, Ergo Menov, Theodor Niinepuu, Jüri Burmeister, Helen Hanni, Sandra Uustal ja Helen Vaupere.

Žürii liikmel Anatoli Tafitšukil oli jagada nii positiivseid kui ka negatiivseid sõnu, kuid üldiselt olid vabatahtlikud näitlejad väga aktiivsed, tegeledes lisaks hariduse omandamisele teiste huvialadega.

«Väga tore kui tehakse casting'u tüüpi üritusi. Tänu taolisele selektsioonile võib tulem olla palju huvitavam. Minu jaoks oli see positiivne kogemus, olla valija, mitte valitava rollis,»  sõnas Tafitšuk.
 

Žüriisse kuulusid Kristjan Rohioja (ERKI Moeshow lavastaja), Anatoli Tafitšuk (Cabaret Rhizome’i näitleja), Liisa Lilienthal (ERKI Moeshow kaaslavastaja), Mihkel Ernits (TÜ koreograafia magistrant) ja Marit Martin (ERKI Moeshow peakorraldaja).
 

Žürii poolt antud ülesanded ei olnud kerged. Kandideerijad pandi tantsima, ühes taktis marssima, laulma, tae kwon do soojendusharjutusi tegema, žüriiliiget ehmatama ja klouni või mõne looma rolli etendama.

 
ERKI Moeshow leiab aset 29.  mail Vabaduse väljaku parklas,  uksed avatakse 18:00, ametlik algus on 19:00

Erilahendusena kannavad kõik külalised kõrvaklappe- silent show -stiilis.

Piletid on müügil Piletilevis või Pärnu mnt. Reval Cafe moekohvikus.

Kes soovib esiridades istuda, otsi infot www.ajakirimood.ee

 
Vaata lisaks: http://erki.artun.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles