Violina rabab uue singliga «Toakärbes»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2010 - Pidu ja trall Greenroomis - Violina
Eesti Laul 2010 - Pidu ja trall Greenroomis - Violina Foto: Jelena Rudi

Viiulitriol VIOLINA on valminud uus suvine singel koostöös Genka ja Kene Vernikuga. Lugu pärineb Violina 21. mail ilmuvalt plaadilt «Maagiline». Loo nimeks on «Toakärbes»

Sellel reedel, 21. mail esitleb ansambel Violina klubis BonBon oma esikalbumit «Maagiline», millel lisaks suurepärasele viiulimängule kuuleb mitmeid Eesti tipplauljaid.

Kaasa löövad Lenna Kuurmaa, Birgit Õigemeel, Tanja Mihhailova, Rolf Junior ja Jassi Zahharov, lisaks värskes suvesinglis «Toakärbes» legendaarne Genka koos Superstaarisaatest tuntud Kene Vernikuga.

Staaride paraad jätkub ka nö stuudioseinte taga, sest plaadi autorite seas leidub Eesti edukaim popstaar Kerli Kõiv, kes seni ennast teistele esinejatele kirjutamisest eemal hoidnud, samuti leiab plaadikujunduse fotograafide hulgast näiteks Alari Kivisaare ja lisaloona koostöö ka kuulsa soome DJ-teamiga FBOTI.

 

Violina kutsub kõiki ka 21.mai öösel klubisse BonBon kontserdist osa saama!

Kuula lugu «Toakärbes»! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles