Müstiline näriline osales Barack Obama pressikonverentsil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike näriline osales Barack Obama pressikonverentsil
Väike näriline osales Barack Obama pressikonverentsil Foto: SCANPIX

USA president Barack Obama oli Valge Maja Roosiaias pressikonverentsil just finantsteemal kõnelema hakanud, kui üks näriline Ovaalkabineti juures olevatest põõsastest välja jooksis.

Sündmust kajastanud fotograafide kinnitusel liikus loom presidendi kõnepuldi eest läbi ning suundus teisel pool olevatesse põõsastesse, kirjutab abc.net.au.

Pole teada, kas president märkas ta eest läbi jooksnud närilist. Igatahes ei reageerinud ta looma ilmumise peale, vaid jätkas kõnet.

Fotograafidel õnnestus loom jäädvustada.

Paar minutit pärast looma kadumist lõpetas Obama kõne ning hakkas Valge Maja poole liikuma. Ajakirjanikud esitasid talle räägitu  teemal  küsimusi, kuid ta ei vastanud neile.

Presidenti külastanud looma üle tekkis diskussioon.

«Ma ei saa kinnitada ega ka ümber lükata, et see rott oli. Rottidel on pikk saba, kuid sel loomal see puudus,» lausus Washingtonis asuva kalastus- ja metsandusameti bioloog Russell Link.

Loomast fotot näinud Linki arvates võis see hoopis uruhiir olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles