Galerii: Anu Samarüütel-Long esitles raamatut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu «Minu London» esitlus Museum Louge'is.
Raamatu «Minu London» esitlus Museum Louge'is. Foto: Jelena Rudi

Eelmisel nädal esitles moekuntsnik Anu Samarüütel-Long Museum Lounge´is oma raamatut «Minu London. Loomepiinu, inspiratsiooni ja argiilu.»


Esitlusel mängib plaati ka Anu abikaasa Chris, ehk legendaarne DJ Rythm Doctor. «Minu London» algab hetkest, mil Eesti naisteajakirjades moetoimetajana kuulsust kogunud Anu avastas, et see, mida ta oma elus teha oli tahtnud ja mida ta tegelikult tegi, ei lange üldse kokku. Niisiis otsustas ta uuesti otsast alata. 38-aastasena sai temast taas üliõpilane, seekord maailma kuulsaimas moekoolis Londoni Central Saint Martins College’is, legendaarse ja kardetud moeprofessori Louise Wilsoni käe all.

Esitlusel tutvustas Anu nii raamatu sünnilugu kui sündmuste tagamaid, eelkõige aga elu maailma ühes loomingulisemas ja inspireerivaimas suurlinnas. Jutu taustaks näidati autori fotosid Londoni erinevatest tahkudest, tänavapildist, moest ja inimestest.

Katkendeid raamatust võib lugeda siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles