Anna-Maria Galojan annetab seksikate peo kleidi heategevuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan annetab kleidikese, millega väisas Kroonika seksikate pidu, heategevuseks.
Anna-Maria Galojan annetab kleidikese, millega väisas Kroonika seksikate pidu, heategevuseks. Foto: net-a-porter.com

Soov.ee portaalil on käimas heategevuslik projekt, kus rahva poolt armastatud inimesed panevad müüki oma asju. Raha kogutakse SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliinikule fiiberbronhoskoopi ostmiseks.

Teiste seas on nõus abistava käe ulatama ka noor politoloog Anna-Maria Galojan, kes lubas lähipäevil müüki panna oma kauni kleidi, mida kandis Kroonika seksikate peol.

Heategevsprojektis lähevad müüki staaride asjad, mida nad siis enam ei kasuta või nad näevad, et need asjad on vajalikud mõnele teisele inimesele. On selleks siis käimiskepid, kõrvarõngad, piknikukorv, särgid - mida iganes ! Esimesed tuntud persoonid on oma asjad juba müüki pannud. Teiste seas koolitaja Tauri Tallermaa, uus särav telestaar Kertu Jukkum, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, laulustaar Tiiu Järviste, jpt. Nende tooteid saab osta www.soov.ee portaalist.
 



Elu24 uuris, mis ajendas staarpoliitikut osalema heategevusprojektis ning miks läheb müüki just seksikate peol elevust tekitanud kristallidega valge kleit.
 

Anna-Maria, mis kleidiga tegu ja palju oleks Sinu hinnasoov selle müükipanekul? Kes on kleidikese autor, on see ainueksemplar ja palju maksis?

Kleit maksis palju. Kui palju see täpselt makis..., sellel pole tegelikult suurt tähtsust.

Samas pean nii mõnegi sapise netikommenteerija tuju rikkuma. Tegemist pole Giorgio Armani loominguga, nagu hiljuti pakuti. Tegemist on Austraalia disaineri Rachel Gilberti Sydney kleidiga, kevad-suvi 2010. 

Mingit konkreetset hinnasoovi mul pole. Olen arvamusel, et iga südamest antud annetuse sent kulub heategevusel marjaks.

Kas Sul kahju pole nii kaunist rõivatükist loobuda?

Mina olen saanud seda kanda. Mul oleks ainult hea meel, kui see kleit nüüd rõõmustaks kedagi teist. Mul pole harjumust kiinduda asjadesse, pigem ikka inimestesse ja headesse emotsioonidesse.

Millal oled kleidikese soetanud ja mitu korda kandnud?  Või hankisid selle ekstra Kroonika seksikate peoks?

Kui mõni soetab asju ekstra ühe või teisi sündmuse tarbeks, siis mul on vastupidi. Asjad, mis on olemas, ootavad just oma õiget aega ja kohta, kus neid kanda saaks. Vahel on ootamine lühike, vahel kulub ka mõni aasta.

Mul pole kahju sellest kleidist  loobuda. Kleiti olen kandnud korra ühel Londoni moeajakirja heategevuslikul õhtusöögil ning teine kord sai kantud seda Tallinnas Kroonika peol.

Mis on kleidikese suurus?

Kleit on 0 suurus ehk XS.

Kas oled ka varem mõnes heategevusprojektis osalenud?

Ikka olen, oma võimaluste piires püüan seda teha.

Eelkõige püüan abiks olla kodututele loomadele. Õnneks olen haaranud sellega kaasa ka mitmeid äriga tegelevaid sõpru, kellest on saanud innukad toetajad. Just loomad on ühed kõige vähem kaitstud olendid  meie ühiskonnas, eriti praeguses majanduslikult raskes olukorras.
 

Soov.ee kogub oma heategevusaktsiooniga seekord raha SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliinikule fiiberbronhoskoopi ostmiseks, mille hind on ~300 000 krooni.

Hea inimene, kui sa leiad, et mõni toode on vajalik just sinule, siis aita kaasa hetegevusele ja külasta Soovi.ee`d!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles