Hoiatus: naistel soovitame ERKI Moeshowl suurtest soengutest loobuda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshow 2009 - kollektsioon "Uued Euroopa identiteedid" - Põhjamaa ülikoolide magistrantide koostööprojekt, EKA disainiteaduskonna MA I, II
ERKI Moeshow 2009 - kollektsioon "Uued Euroopa identiteedid" - Põhjamaa ülikoolide magistrantide koostööprojekt, EKA disainiteaduskonna MA I, II Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 29. mail avab legendaarne ERKI Moeshow uksed kõikidele oma fännidele Vabaduse Väljaku maa-aluses parklas.

Tõelise tehnilise saavutusena puuduvad moeshowlt kõlarid ja kogu heli jõuab iga külastajani läbi kõrvaklappide, seega soovitavad korraldajad loobuda ülespandud soengust.

Korraldaja Marit Martini sõnul on tegu esimese moeshowga, mis on tehtud silent show stiilis ning palub kõigil külastajatel kaasa võtta isikut tõendav dokument, et keegi kõrvaklappidest ilma ei jääks.
 

Selle aasta moeshow ei sarnane eelmistele, peale 22 kollektsiooni on laval terve armee noori näitlejaid Viljandi Kultuuriakadeemiast, keerulise konkursi läbinud inimesed tänavalt ja professionaalsed baleriinid Eesti Rahvusballetist Toomas Eduri õnnistusega. Just nemad loovad igale kollektsioonile sissejuhatava lühietüüdi lähtuvalt disaineri kontseptsioonist.
 

ERKI Moeshow leiab aset 29. mail Vabaduse väljaku parklas, uksed avatakse kell 18.00, ametlik algus on kell 19.00.

Piletid on saadaval Piletilevis.


Pärast ürituse lõppu ootab Pärnu mnt Reval Café kõiki spetsiaalsele ERKI kokteilile. Moeshow ametlik afterparty toimub kinos Sõprus algusega kell 23.00. Üles astuvad Tallinn Daggers, Madis Nestor, Ketomees ning  Mowka + Tajo duo.


Piletid on müügil Piletilevis või Pärnu mnt. Reval Café moekohvikus.


Kes soovib esiridades istuda, otsi infot www.ajakirimood.ee


Vaata lisaks: http://erki.artun.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles